Toto si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Pannu čakajú konflikty, Raka nával pozitívnej energie: Pozrite sa, čo vás podľa horoskopu čaká najbližšie dni

22.01.2024, 10:00
ASTRO

Túžite vedieť, čo vás čaká najbližšie dni? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na astrológiu, ktorá najlepšie vie, ako bude vyzerať týždeň od 22. do 28. januára. Pozrite sa, ktoré znamenia to budú mať ľahké a ktoré sa naopak musia pripraviť na ťažké dni.

Baran

Čaká vás príjemný týždeň. Keďže ste sa doteraz snažili všetkým vyhovieť, poradiť a pomôcť, môžete očakávať, že sa vám táto dobrota najbližšie dni vráti. Vďaka dobrej náladu a odhodlaniu sa tak nemusíte báť ani zmien. Či už presuniete nábytok v domácnosti alebo začnete cvičiť. Čo sa týka vzťahov, užívajte si toto romantické obdobie naplno. 

Býk

Najbližšie dni budú veľmi zvláštne. Zatiaľ, čo v práci sa vám bude dariť, vo vzťahu si budete naďalej klásť otázky ohľadom budúceho smerovania. Aby ste vyriešili túto polemiku, porozprávajte sa úprimne s partnerom, povedzte si, čo vás trápi a čo si naopak na tom druhom vážite. Iba tak totiž môžete byť naozaj šťastné a naplnené. 

Blíženci

V práci očakávajte pár konfliktov s kolegami, ktoré budú zapríčinené znižovaním platov a prepúšťaním. O čosi lepšie sa budete mať vo vzťahu, kde sa konečne začnete cítiť milované. Aby to tak zostalo, budete sa musieť prestať pozerať do minulosti a obviňovať partnera zo starých prešľapov. Ak ste nezadané, skúste zájs´t do prírody, kde na vás môže čakať ten pravý. 

Rak

Najbližšie dni očakávajte nával odhodlania, sebavedomia a kreativity. Nebojte sa preto predviesť svoje nápady v práci alebo sa začnite venovať nejakej novej zaujímavej činnosti. Čo sa týka vzťahov, pre tentokrát zostaňte cez víkend doma a oddychujte. Zároveň si užívajte vzájomnú blízkosť a chvíľku pozornosti. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:13