Toto si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Pannu čakajú konflikty, Raka nával pozitívnej energie: Pozrite sa, čo vás podľa horoskopu čaká najbližšie dni

22.01.2024, 10:00
ASTRO

Túžite vedieť, čo vás čaká najbližšie dni? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na astrológiu, ktorá najlepšie vie, ako bude vyzerať týždeň od 22. do 28. januára. Pozrite sa, ktoré znamenia to budú mať ľahké a ktoré sa naopak musia pripraviť na ťažké dni.

Lev

Investujete až príliš veľa energie do vecí a ľudí, ktorí za to nestoja. Skúste sa preto poobzerať okolo seba a zistite, kto vás len využíva. Omnoho viac energie naopak venujte samy sebe, doprajte si voľný deň a meditujte. Vo vzťahu sa snažte potlačiť hnev a tlak, ktorý je príčinou mnohých hádok s partnerom. Ak ste nezadané, musíte ešte vydržať. Nebojte sa, raz ten pravý príde. 

Panna

Prežívate obdobie plné konfliktov, napätia a problémov. Aby ste ich konečne vyriešili a cítili sa opäť o čosi lepšie, budete sa im musieť pozrieť priamo do očí. Ak toho na vás bude veľa, nebojte sa požiada´t o pomoc či radu blízkych, ktorí môžu mať na veci iný pohľad. Vo vzťahu by ste si mali viac váži´t svojho partnera, takže mu prejavte náklonnosť a strávte s ním nejaký čas osamote. 

Váhy

Keďže ste posledné týždne nabité dobrou náladou, ani najbližšie dni tomu nebude inak. Skúste sa preto pustiť v práci aj do náročnejších úloh alebo sa nebojte vyskúšať nejaký nový šport. Vo vzťahu prestaňte pochybovať a viac sa pozerajte na partnerove pozitívne vlastnosti. Ak ste nezadané, ten pravý sa nachádza vo vašom okolí. Dokonca sa s ním stretávate každý deń. Otvorte si preto oči a nájdete ho. 

Škorpión

Neustále sa pozeráte len na svoje potreby a túžby, no zabúdate prito na svojich blízkych. Skúste preto najbližšie dni viac počúvať partnera, aby aj on konečne pocítil oporu, podporu a lásku. Ak nepomôže úprimný rozhovor, zoberte ho niekam na večeru alebo predĺžený víkend. Iba tak sa totiž vo vzťahu môžete pohnúť ďalej. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 16:39