Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na celý týždeň: Strelec by si mal dať pozor na osobu v okolí, Ryby na sľuby, ktoré nedokážu splniť

08.01.2024, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať najbližšie dni pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 8. do 14. januára.

Baran

Tento týždeň budete musieť urobiť veľa dôležitých rozhodnutí, kvôli čomu pocítite úzkosť a napätie. Skúste sa však od týchto pocitov odosobniť a verte, že všetko sa hneď zlepší. Čo sa týka vzťahov, buďte otvorené neočakávanému. Šťastie sa obráti najmä na nezadané, ktoré sa však budú musieť rozhodnúť medzi hlavou a srdcom. Pokúste sa dôverovať svojej intuícii a nebráňte sa tomuto novému spojeniu.

Býk

Čaká vás nabitý pracovný týždeň, a preto sa pripravte na horší fyzický a psychický stav. Cez víkend dajte prednosť relaxu nad povinnosťami a užite si voľné chvíle pri televízore či knihe so šálkou dobrého čaju. O nič lepšie sa nebudete cítiť ani v oblasti vzťahov. Môžete pociťovať nervozitu, netrpezlivosť a rozčúlenie. Atmosféra u vás doma bude naozaj dusná. Keďže vás neminú ani hádky, snažte sa voliť miernejšie slová, aby sa to ešte nezhoršilo.

Blíženci

Najbližšie dni nebudete vedieť ovládať svoje emócie. Vašu citlivosť však neukazujte druhým, pretože by to mohli využiť proti vám. Dariť sa vám však bude v práci, kde dostanete možnosť dostať sa na lepšiu pozíciu. Čo sa týka vzťahov, kvôli vášmu psychickému rozpoloženiu sa nebudete vedieť na nič sústrediť. Nebojte sa, váš partner vám bude oporou. Vymyslí pre vás aktivity,  pri ktorých zabudnete na trápenie.

Rak

Cítite napätie a neviete sa na nič sústrediť? Bohužiaľ, tento týždeň si pre vás hviezdy pripravili o čosi ťažšie obdobie. Za vaše zvláštne pocity bude môcť najmä nový kolega v práci, o ktorom si budete myslieť, že nahradí vaše miesto. Neupriamujte zbytočne pozornosť týmto smerom, radšej sa zamerajte na partnerský vzťah, v ktorom už dlhšie pociťujete stereotyp. Ak vám vo vzťahu niečo chýba, povedzte to svojej polovičke a verte či nie, mnohé sa tým zmení.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:21