Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na celý týždeň: Strelec by si mal dať pozor na osobu v okolí, Ryby na sľuby, ktoré nedokážu splniť

08.01.2024, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať najbližšie dni pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 8. do 14. januára.

Lev

Na začiatku tohto týždňa môžete pociťovať mrzutosť či náladovosť, ktorej príčinou sú najmä neprajníci okolo vás a nepozvaní známi. To sa však zmení, keď sa vám konečne vydarí istý projekt v práci, ktorý ste sa dlho báli rozbehnúť. Keďže v poslednom čase túžite po láske, s príchodom víkendu by ste sa mali zamerať viac na svojho partnera. Zabudli ste totiž, že jeho spoločnosť môže byť pre vás v tomto stresovom období veľkou záchranou.

Panna

Čaká vás týždeň pokoja, lásky a bohatstva. Slobodní dostanú konečne šancu stretnúť svojho budúceho partnera. Musíte však zostať v strehu, inak ho miniete. Zadaným sa naopak posilní vzťah a dozvedia sa skvelú správu, ktorá ich posunie vpred. Doprajte si tieto dni aj čas pre seba a kúpte si niečo, čo vám urobí radosť. V práci nedovoľte nadriadeným, aby sa s vami zahrávali. Prejavte vôľu, nevzdávajte sa a choďte si odhodlane za svojim cieľom.

Váhy

Vďaka obozretnosti a rozvahe sa na vás konečne obráti šťastena, a to nielen v profesijnej, ale aj vzťahovej oblasti. Dostanete možnosť porozprávať sa s partnerom o vašej budúcnosti, vďaka čomu medzi sebou nastolíte stabilitu, ktorú už dlho potrebujete. Nezabudnite však ani na milostný život a s kľudom vyskúšajte niečo nové. Verte, že sa to bude vašej polovičke náramne páčiť.

Škorpión

Doteraz ste usilovne pracovali, takže si najbližšie dni doprajte oddych. Či už ste zadané alebo nie, snažte sa byť najbližšie dni autentické a pravdivé. Nebojte sa ukázať svoju jedinečnú osobnosť a uvidíte, že sa vo vašom okolí objaví niekto, kto ocení to, aké naozaj ste. Ak máte nejaké obavy alebo vzťahové problémy, pokúste sa nájsť riešenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 15:42