Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

PES (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Čaká vás rok ako na horskej dráhe

Aký je Pes?

Pes dostal do vienka vernosť a obavy. Má zvyčajne veľmi stabilné názory a presvedčenie a bojuje za správne veci. Nenávidí akúkoľvek formu nespravodlivosti alebo nečestného správania a zo všetkých síl pomáha ľuďom, ktorí nemajú také šťastie ako on. Má veľký zmysel pre čestnosť a koná vždy poctivo a priamočiaro.

Je veľmi priamy a otvorený. Nikdy nechodí okolo problému ako okolo horúcej kaše a koná najlepšie, ako vie. Dokáže byť poriadne tvrdohlavý, vždy však vie počúvať hlasy ostatných a snaží sa byť vo svojich rozhodnutiach čo najspravodlivejší.

Ochotne poradí tam, kde je to potrebné, a keď sa objavia problémy, ponúkne svoju pomoc. Všade, kam príde, pôsobí Pes dôveryhodne a mnohí ho obdivujú pre jeho bezúhonný charakter. Je vynikajúcim znalcom ľudskej povahy a často si o niekom vytvorí správny dojem hneď, ako ho spozná.

Čo čaká Psa

Pre Psov to bude rok ako na horskej dráhe. Raz budú hore, raz dolu. Snažte sa vždy zachovať chladnú hlavu a neprepadajte panike ani pesimizmu. Radi myslíte a plánujete ďaleko dopredu, čo vám rok Draka neumožňuje. Neviete konať impulzívne a ani sa nedokážete rýchlo prispôsobiť zmenám, ktoré prichádzajú doslova zo dňa na deň. Aj tak sa môžete z tohto roka poučiť a získať veľa životných skúseností.

Ste svedomití a vždy beriete svoju zodpovednosť vážne. Preto môžete byť úzkostliví. Zverte sa so svojimi starosťami aj obavami najbližším, radi vám pomôžu a spolu určite nájdete východisko. Aj v zamestnaní budete čeliť priveľkému stresu, ale najlepšia taktika v tomto smere je pracovať čo najlepšie a nezaťažovať sa zbytočnosťami. Aj keď sa vám budú javiť niektoré iniciatívy v práci ako zbytočné, uvidíte, že nakoniec budú aj pre vás vlastne prínosom.

Vo finančnej oblasti by ste mali byť opatrní, pri veľkých nákupoch všetko poriadne skontrolujte. Ak si niečím nie ste istí, požiadajte o vysvetlenie. Bez dôkladného zváženia by ste z nákupov mohli mať menší osoh.

Veľa pozitívnej energie načerpáte počas svojich voľnočasových aktivít. Pomôžu vám zrelaxovať od stresu, dobiť baterky, preto si na ne nájdite čas za každých okolností. Venujte pozornosť svojmu zdraviu a už pri menších problémoch sa radšej poraďte s lekárom. Očakávajte zlepšenie chronických ochorení. Slabým miestom bude však krvný obeh, pravidelne si sledujte krvný tlak.

Čo sa týka srdcových záležitostí, je to rok, ktorý praje opatrným a rozvážnym. Neoplatí sa do vzťahov vletieť s ružovými okuliarmi, vytriezvenie by mohlo byť bolestivé.

 

Tip pre kovového Psa (6. 2. 1970 – 26. 1. 1971)

Doprajte si čas na vlastné záujmy, na rekreáciu a udržanie dobrej psychickej a fyzickej kondície.

Tip pre vodného Psa (25. 1. 1982 – 12. 2. 1983)

Ste progresívni, ale v tomto roku potrebujete byť aj prispôsobiví. Môžete mnohé získať, ale len keď budete v správnom čase na správnom mieste.

Tip pre dreveného Psa (13. 2. 1934 – 3. 2. 1935, 10. 2. 1994 – 30. 1. 1995)

Dôverujte si. Možno sa budete trápiť nejakými problémami, budete sa musieť s ťažkým srdcom rozhodovať, ale všetko zvládnete.

Tip pre ohnivého Psa (2. 2. 1946 – 21. 1. 1947, 29. 1. 2006 – 17. 2. 2007)

Živo sa zaujímajte o dianie vôkol seba a nebuďte vo svojom prístupe priveľmi úzkoprsí. Vrhnite sa do nových činností.

Tip pre zemného Psa (18. 2. 1958 – 7. 2. 1959)

Kráčajte opatrne. Buďte informovaní o udalostiach, spolupracujte s ostatnými a buďte ochotní prispôsobiť sa nárokom.

Citát: „Pes má veľký zmysel pre čestnosť a koná vždy poctivo a priamočiaro.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 04:26