Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

Dá sa očakávať pomerne pozitívny rok. Bude sa dariť nielen nám samotným, ale aj situácia vo svete sa začne zlepšovať. Staneme sa svedkami obrovských zmien a prelomových udalostí. A tešiť sa po rokoch neistoty môžeme aj na upevnenie, uzemnenie a stabilitu. Rovnako aj na to, že sa nám konečne podarí vyriešiť problémy, ktoré nás už dlho trápia. Čo sa živlov týka, po vode sa ujíma vlády drevo.

Voda, ktorá všetko zmývala, ustupuje a prichádza stabilnejšie drevo. S vodným Zajacom odíde aj pokoj a naša túžba „nechať veci plynúť“. Pod vládou dreveného Draka nás čaká rok prosperity, všetko bude prekvitať. Všetko by malo ísť ľahko a jednoducho. Drak má v pláne skoncovať so všetkým zlom a chaosom, ktoré vládnu nielen vo svete, ale prípadne aj u nás doma. Drak je v najlepšom spojení s Kohútom, Potkanom a Opicou, preto sa aj týmto znameniam bude v roku 2024 veľmi dariť.

KARIÉRA A PENIAZE

Rok dreveného Draka predpovedá úspešný rok v pracovnej oblasti aj v podnikaní. Sú tu zaujímavé vyhliadky na finančný zisk. Dariť sa bude novým projektom, a aj tým, ktoré dlho ležali úhorom. Pod vládou Draka nám nebude chýbať odvaha, vytrvalosť, čestnosť aj prísnosť. Drak sa nikdy nezľakne žiadnej úlohy, čo však neznesie, je lenivosť, záhaľka a prokrastinácia. Rok Draka uprednostňuje umelcov a podnikateľov.

Na čo je však nutné dávať si v tomto roku pozor, je namyslenosť na naše úspechy. Aby sa nám naďalej darilo, je nutné hrať férovú hru a mať na všetkých stranách čisté účty. Drak vie s peniazmi dobre zaobchádzať a rozhodne to bude v peňaženke či na bankovom konte poznať. Avšak je potrebné pravidelne kontrolovať náklady. Čínsky horoskop 2024 predpovedá stabilné zisky.

LÁSKA A VZŤAHY

Čínsky rok 2024 je predzvesťou šťastných a trvalých manželstiev. Drak je jedným z najšťastnejších znamení a jeho benefitom je bezhraničná štedrosť. Vie aj vyladiť vzťahy, ktoré nie sú harmonické. Ak máte nejaké problémy, Drak vám môže pomôcť situáciu razantne vyriešiť. A to pomerne rýchlo. Skvele sa budú mať nezadaní, ktorí túžia po dlhodobom vzťahu. Budú mať veľa príležitostí niekoho stretnúť, veľa šancí bude na flirty a krátkodobé romániky. Veľkú úlohu budú v roku Draka hrať aj emócie. Lepšie pochopíme svoj náprotivok a budeme schopní sa s ním konštruktívne baviť o dôležitých veciach. Drak má rád rodinnú a domácu pohodu, takže sa bude starať o to, aby z tejto stránky všetko fungovalo. Pokiaľ to nepôjde, vzťah rozdelí. Pokušenie v oblasti lásky môžete čakať počas augusta a septembra. Nenechajte sa však zlákať, aby ste nezišli z cesty!

ZDRAVIE

Aj v oblasti zdravia môžete mať, čo chcete, ale musíte o to zabojovať, ani tu nedostanete nič zadarmo. Chcete schudnúť? Potom na sebe budete musieť poriadne pracovať. Potrebujete sa zbaviť stresu? Naučte sa odpočívať a striktne dodržujte spánkový režim. Ak to nebudete robiť, Drak vám nevyjde s ničím v ústrety.

Dávajte si však pozor aj na to, čo jete. Každou potravinou vyživujete svoje telo alebo mu ubližujete. V roku Draka je ideálny čas na to, aby sme sa zbavili závislostí a upevnili si nové, zdravšie návyky. A ak je to len trochu možné, vyhýbajte sa alkoholu.

Na čo staviť a čomu sa vyhnúť v roku Draka

• Šťastné čísla: 1, 6, a 7 (a ich kombinácie)

• Nešťastné čísla: 3, 4, 8 a 9

• Šťastné dni: 1. a 6. deň každého mesiaca

• Nešťastné dni: 3. a 8. deň každého mesiaca

• Najlepší mesiac v roku: marec, apríl a júl

• Nešťastné mesiace v roku: máj, jún

• Šťastný smer: juhozápad, juh, východ a sever

• Nešťastný smer: severozápad, západ

POTKAN (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Očakávajte prekvapivé šance na zlepšenie

Aký je Potkan?

Potkan je narodený v znamení šarmu. Je inteligentný, obľúbený, miluje večierky a veľké spoločenské akcie. Spriatelí sa s kýmkoľvek a ľudia sa v jeho spoločnosti cítia príjemne. Je veľmi spoločenský a úprimne sa zaujíma o ostatných.

Je tolerantný a ľudia sa na neho často obracajú so žiadosťou o radu či pomoc alebo názor. Potkan je pracovitý a neuveriteľne usilovný. Má obdivuhodnú predstavivosť a je nekonečnou studnicou nápadov. Niekedy mu však chýba odvaha presadzovať svoje názory. Preto len veľmi ťažko dosiahne všeobecné uznanie a obdiv za to, čo dokáže.

Je veľmi všímavý a mnohí Potkani sa stali vynikajúcimi spisovateľmi alebo novinármi. Potkan je úspešný aj ako zamestnanec personálneho alebo tlačového oddelenia a bude sa mu dariť veľmi dobre v profesii, ktorej náplňou je styk s ľuďmi alebo s médiami. Jeho vlastnosti sú cenené najmä v krízových obdobiach, pretože Potkan má neuveriteľne silný pud sebazáchovy

Čo čaká Potkana

Rok Draka je pre Potkana priaznivým obdobím. Budete mať šancu využiť svoje prednosti vo všetkých oblastiach života a dočkáte sa aj skvelých výsledkov. Zabudnite na problémy z nedávnej minulosti a s entuziazmom a energiou sa pustite do nových projektov.

Najvyššie šance polepšiť si v tomto roku máte v pracovnej oblasti. Budete mať možnosť tvrdo pracovať, zobrať si na plecia nové, náročnejšie úlohy a pri ich riešení vyniknúť nad všetkých spolupracovníkov. Prinesie vám to nielen finančné ohodnotenie, ale aj ponuku na povýšenie, ktorá sa neodmieta.

Rok Draka charakterizujú neustále turbulentné zmeny, čo vašej povahe úplne vyhovuje. Máte vrodený čuch vycítiť, kde sa zrodila príležitosť šitá na mieru práve vám. Ak hľadáte novú prácu, budete mať šance, ak budete pohotoví a nezľaknete sa príležitostí. Tento rok nie je vhodný na to, aby ste stáli v ústraní. Príležitosti sa k vám začnú hrnúť už v januári a vo februári, ale celý rok je charakteristický prekvapivými šancami.

Postup, ktorý na vás čaká, vám môže pomôcť aj finančne. Stále si však dávajte pozor na svoje výdavky. Ak zarobíte viac, vyplaťte si pôžičky alebo začnite šetriť na horšie časy. Počas vlády Draka sa zavádzajú nové nápady a výrobky. A práve Potkan všetky novinky miluje.

V osobnom živote budete v stredobode záujmu. Najmä tí Potkani, ktorí v minulosti utrpeli v citovej oblasti sklamanie, sa môžu tešiť na lepšie časy aj v milostnom živote. Vo svojom domove budete aktívni, navrhnete mnohé zlepšenia a skrášlenia domácnosti, alebo výdatne pomôžete svojim najbližším. Je však veľmi dôležité, aby ste počas roka boli k svojim milovaným otvorení a svoje nápady a plány s nimi konzultovali.

Dávajte si pozor na zdravie, nezanedbávajte nenápadne sa hlásiace problémy. Dôležité pre vás je v roku Draka posilniť si imunitu, pretože počas chladných období by vás mohli ohroziť vírusy spôsobujúce choroby dýchacích ciest. Na škodu nebude preventívna prehliadka v jarných mesiacoch

Tip pre kovového Potkana (28. 1. 1960 – 14. 2. 1961)

Buďte rozhodní. Vďaka svojmu sebavedomiu a odhodlaniu sa vám otvorí mnoho zaujímavých dverí. Šťastena bude priať odvážnym a podnikavým.

Tip pre vodného Potkana (15. 2. 1972 – 2. 2. 1973)

Využite všetky možnosti a príležitosti na osobný rozvoj. To, čo v tomto období urobíte, môže byť investíciou do vás samých a vašej budúcnosti.

Tip pre dreveného Potkana (5. 2. 1924 – 23. 1. 1925, 13. 2. 1984 – 1. 2. 1985)

Aktívne rozvíjajte svoje talenty, pomôže vám to aj v budúcnosti. Vážte si lásku, oddanosť a rady svojich najbližších.

Tip pre ohnivého Potkana (24. 1. 1936 – 10. 2. 1937, 19. 2. 1996 – 6. 2. 1997)

Všetky šance, ktoré vám život ponúkne, využite. Najmä narodení v roku 1996 poctivo študujte a úspech príde čoskoro.

Tip pre zemného Potkana (10. 2. 1948 – 28. 1. 1949, 7. 2. 2008 – 25. 1. 2009)

Ak budete nasledovať svoje záujmy a nápady, prinesie vám rok Draka veľa nečakaných a dobrých príležitostí.

Citát: „Potkan má obdivuhodnú predstavivosť a je nekonečnou studnicou nápadov.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:25