Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

KOHÚT (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Rok radostí a príjemných udalostí v osobnom živote

Aký je Kohút?

Kohút sa narodil v znamení úprimnosti. Je všestranný, má zaujímavú osobnosť a všetko vykonáva s úzkostlivou starostlivosťou. Má výborné organizačné schopnosti a rád dlhodobo plánuje všetko, čo robí. Kohút je veľmi inteligentný a zvyčajne aj veľmi sčítaný.

Má zmysel pre humor a býva dobrým rečníkom. Miluje diskusie a s chuťou sa zúčastňuje akéhokoľvek rozhovoru. Úprimne prejavuje svoj názor. Chýba mu však taktnosť a bezohľadnou poznámkou alebo konaním si môže ľahko poškodiť svoju povesť alebo niekoho uraziť.

Kohút má tiež veľmi nestálu povahu a mal by sa vždy snažiť, aby nekonal impulzívne. Má veľmi dôstojné vystupovanie, zvyčajne sa správa autoritársky a sebaisto. Je majstrom vo finančných záležitostiach a keď ide o peniaze, je neuveriteľne šikovný. Svoje investície si dobre vyberá a dokáže získať veľké bohatstvo.

Čo čaká Kohúta

Rok Draka bude pre Kohúta vynikajúci. Je to obdobie, keď môže pokračovať vo svojich plánoch, radovať sa z príjemných udalostí v osobnom živote. Ak budete vedieť, čo chcete počas nasledujúcich dvanástich mesiacov dosiahnuť, budete vedieť svoju energiu ovládať omnoho efektívnejšie. Potrebujete však mať aj otvorené oči, aby ste si všimli každú príležitosť, ktorá vám príde do cesty. Svoje nápady prediskutujte tiež s blízkymi a priateľmi, prídete na zaujímavé východiská.

Ak ste boli v minulosti sklamaní malým pokrokom v zamestnaní, tento rok vašu poctivú prácu odmení. Ak máte pocit, že sú vaše možnosti obmedzené, môžete si hľadať aj novú prácu, máte veľké šance nájsť niečo zaujímavé.

Budete mať počas celého roka množstvo práce, ale nájdite si čas aj na koníčky a relaxáciu. Najmä ak sa venujete tvorivej činnosti, na načerpanie nových myšlienok potrebujete aj oddych. Postup v zamestnaní vám prospeje aj finančne, a tak si budete môcť konečne dovoliť cestovať k moru či na hory, alebo aj oboje.

Čaká vás obdobie, v ktorom budú prekvitať aj romantické vzťahy a ak budete mať chuť, prerastie jeden z nich aj do vážnejšieho vzťahu. Bude to rušný rok, no nájdu sa aj rôzne dôvody na oslavy, napríklad prírastok do rodiny, osobné úspechy a plány.

V marci a apríli sa budete cítiť oslabení a vystresovaní, čo môže viesť k poruchám spánku, nesústredenosti a nervozite. Pomôžte si prírodnými, rastlinnými prostriedkami. Od augusta budú vaše kĺby potrebovať pravidelný pohyb. Zoberte si to k srdcu!

Tip pre kovového Kohúta (5. 2. 1981 – 24. 1. 1982)

Buďte aktívni a snažte sa uskutočniť svoje predstavy. Sledujte, čo chcete dosiahnuť, a podporujte svoje odhodlanie.

Tip pre vodného Kohúta (26. 1. 1933 – 13. 2. 1934, 23. 1. 1993 – 9. 2. 1994)

Čaká vás rok nabitý udalosťami, v ktorom môžete veľa získať. Snažte sa však byť uprostred diania a budete prekvapení, koľko plánov sa vám podarí uskutočniť.

Tip pre dreveného Kohúta (13. 2. 1945 – 1. 2. 1946, 9. 2. 2005 – 28. 1. 2006)

Konajte. Či už sa zaoberáte projektmi domu, máte nové koníčky, pripojte sa k nejakej záujmovej skupine, spolu budete silnejší.

Tip pre ohnivého Kohúta (31. 1. 1957 – 17. 2. 1958)

Ak sa rozhodnete konečne konať, naberie všetko rýchly spád a ani sa nenazdáte, vaše plány uzrú svetlo sveta.

Tip pre zemného Kohúta (17. 2. 1969 – 5. 2. 1970)

Aj keď vám rok dopraje veľa zážitkov, udržujte si vyrovnanú životosprávu. Nelietajte v oblakoch, ani neprepadajte beznádeji.

Citát: „Kohút je majstrom vo finančných záležitostiach, keď ide o peniaze, je neuveriteľne šikovný.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 02:20