Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

PRASA (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Energiu budete čerpať aj z pekného rodinného zázemia

Aké je Prasa?

Prasa je čestné, má láskavú a chápajúcu povahu a dokáže ľudí výborne zmierovať. Neznáša nijaké rozbroje a nepríjemnosti a urobí čokoľvek, aby vyžehlilo akýkoľvek spor.

Je vynikajúcim spoločníkom a vyjadruje sa úprimne a vecne. Nenávidí lož v akejkoľvek forme, rovnako ako pokrytectvo, a verí v spravodlivosť a v zachovanie poriadku.

Prasa je však aj veľmi tolerantné a často je ochotné odpustiť druhým činy, ktoré zďaleka nie sú dobré. Len zriedkakedy je nahnevané a už vôbec nie pomstychtivé. Prasa býva zvyčajne veľmi obľúbené. Miluje spoločnosť rado sa zúčastňuje kolektívnych akcií. Býva verným členom klubu či spoločnosti a dá sa na neho spoľahnúť.

Vie dokonale vyberať peniaze na dobročinnú činnosť a často sám podporuje humanitné aktivity. V práci je Prasa usilovné a svedomité a okolie si ho váži pre jeho spoľahlivosť a bezúhonnosť. V mladších rokoch zvyčajne vystrieda niekoľko zamestnaní, zvyčajne býva najšťastnejšie tam, kde môže pomáhať ostatným. Nesebecky venuje svoj čas pre všeobecné blaho a jeho spolupracovníci a zamestnávatelia si ho veľmi vážia.

Čo čaká Prasa

Bude to pre vás zmierlivý rok. Aj keď si radi užívate život a ste pracovití, tempo tohto roka bude pre vás priveľké. Máte radi ustálené pomery, pokoj a pohodu. A tento rok môže priniesť nečakané zmeny. Nebude to pre vás med lízať, ale môžete aj z týchto dvanástich mesiacov vyťažiť maximum. Mnoho Prasiat sa poteší zvýšeným príjmom, len si dávajte pozor, aby ste neúmerne nezvyšovali aj svoje výdavky.

V zamestnaní zoberte rozum do hrsti. Budete sa snažiť sústrediť len na svoje úlohy, ale je nevyhnutné, aby ste prijímali aj zmeny, ktoré sa budú diať navôkol. Keď budete informovaní a zapojíte do svojho života aj intuíciu, v podstate vás nemôže nič prekvapiť a na všetko budete pripravení. Ak sa budete usilovať postúpiť v zamestnaní na vyššiu pozíciu, vaša odvaha sa vám oplatí.

V prípade, že túžite zmeniť prácu, pozorne sledujte všetky voľné miesta, pýtajte sa a určite sa niečo vhodné pre vás aj nájde. Možno informáciu získate aj skutočne kurióznym spôsobom. Vašou silnou stránkou je komunikácia s ľuďmi a dobre sa vám s nimi aj spolupracuje, čo si ocení každý zamestnávateľ.

Ak sa tešíte sa z romantického vzťahu, ktorý sa začal v minulom roku Zajaca, môžete zistiť, že prerastá do vážneho a dôležitého. Energiu budete čerpať aj z pekného rodinného zázemia, ktoré ste si vybudovali.

Až do leta sa vám budú choroby a zdravotné ťažkosti vyhýbať. No v júli a auguste si dávajte na seba pozor. Čokoľvek v tom čase svojmu telu urobíte, si rýchlo vyberie svoju daň. Vaša obranyschopnosť je však silná a na jeseň už budete opäť plní síl a elánu.

Tip pre kovové Prasa (27. 1. 1971 – 14. 2. 1972)

Prispôsobujte sa životu. Aby ste mohli v tomto roku profitovať z príležitostí, ktoré k vám prídu, budete musieť aj rýchlo konať.

Tip pre vodné Prasa (13. 2. 1983 – 1. 2. 1984)

Môžete byť svedomití, ale neponorte sa do svojich činností natoľko, že stratíte kontakt so svetom okolo seba.

Tip pre drevené Prasa (4. február 1935 – 23. január 1936, 31. január 1995 – 18. február 1996)

Využite podporu svojich blízkych aj kolegov a čo najviac čerpajte z informácií, ktoré vás obklopujú.

Tip pre ohnivé Prasa (22. 1. 1947 – 9. 2. 1948)

Vaša priateľská a spoločenská povaha vás môže tento rok odmeniť. Venujte sa svojim koníčkom, prinesú vám nečakané príležitosti.

Tip pre zemné Prasa (8. 2. 1959 – 27. 1. 1960)

Máte ambicióznu povahu a túžite dosiahnuť čo najviac. Budete však musieť hľadať nečakané možnosti, ako sa pohnúť dopredu.

Citát: „Prasa je čestné, má láskavú a chápajúcupovahu a dokáže ľudí výborne zmierovať.“

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 06:21