Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

OPICA (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Veľké potešenie vám prinesú kreatívne činnosti

Aká je Opica?

Opica má bujnú fantáziu. Je tvorivá a zvedavá, zaujíma ju všetko, čo sa deje okolo nej. Vždy ochotne poradí alebo sa snaží vyriešiť problémy druhých. Rada pomáha a jej rady sú vždy rozumné a spoľahlivé.

Býva inteligentná, sčítaná a rada sa učí. Má výbornú pamäť a existuje mnoho Opíc, z ktorých sa stali výborní lingvisti. Opica je aj presvedčivý rečník a rada sa zúčastňuje diskusií a rozhovorov.

Jej priateľské a sebaisté správanie môže byť veľmi presvedčivé a zvyčajne jej nerobí problém, aby si získala ľudí na svoju stranu. Preto býva Opica zvyčajne skvelým politikom alebo rečníkom. Darí sa jej v profesiách, ako je hovorca, učiteľ a v každom zamestnaní, ktoré súvisí s obchodom.

Opica však dokáže byť prešibaná a niekedy aj nečestná a využije každú príležitosť, ktorá jej prinesie rýchly zisk alebo výhru nad protivníkmi. Má v sebe toľko prefíkanosti, že ľudia si zvyčajne uvedomia, čo je zač, až vtedy, keď je už neskoro.

Čo čaká Opicu

Opica je veľmi zvedavá, aktívna a preto jej tento rok vyhovuje a prinesie jej veľa možností. Má výbornú intuíciu a hneď, ako začne vládnuť Drak, zistí, že je to progresívny rok a nič ju nezastaví, aby začala realizovať mnoho nového. Ak o niečom sníva, plánuje to, dosiahne všetko. Vitalita roku Draka a vynaliezavosť Opice sú mocnými spojencami.

V práci chcú Opice omnoho viac využiť všetko, čo dokážu. Ak už majú skúsenosti a vybudovali si dostatočne dobrú povesť, majú na to, aby v práci postúpili dopredu. Musíte sa udržiavať informovaní a napredovať spolu s vývojom. Ak si chcete hľadať nové miesto, pripravte sa na to, že vám nič nespadne z neba, budete sa musieť veľmi obracať, aby ste našli niečo, s čím budete spokojní. V pracovnej oblasti je to rok iniciatívy, usilovnosti a pokroku.

Opica sa dočká aj zvýšenia príjmu, len nesmie priveľmi utrácať. Má šancu obmedziť svoje pôžičky a ušetriť si konečne nejaké to euro navyše. Tvorivej Opici by mohli niektoré nápady a práca spojená s kreativitou priniesť veľké potešenie.

Aj spoločenský život počas roka vám bude prinášať mnoho radosti. Zadané Opice, dúfame, že máte partnerský vzťah, ktorý vás uspokojuje, lebo je veľmi pravdepodobné, že vás úplne nečakane zasiahne amorov šíp.

Avšak pozor, trápiť vás môže v tomto roku zdravie. V žiadnom prípade by ste sa nemali akokoľvek preťažovať a dávať svojmu telu zabrať. Veľa odpočívajte, potrebujete to. Zamerajte sa na seba a maximálne sa o seba starajte. Zdravo sa stravujte a doprajte si pohyb, dlhšie prechádzky či nordic walking.

Tip pre kovovú Opicu (16. 2. 1980 – 4. 2. 1981)

Ak budete dobre využívať svoj čas, môžete počas tohto roka mnoho dosiahnuť a veľmi pomôcť aj svojej kariére.

Tip pre vodnú Opicu (6. 2. 1932 – 25. 1. 1933, 4. 2. 1992 – 22. 1. 1993)

Nedržte sa len svojich predstáv o tom, čo by ste chceli robiť. Sledujte, aké možnosti vám život prináša, a dajte si poradiť od blízkych.

Tip pre drevenú Opicu (25. 1. 1944 – 12. 2. 1945, 22. 1. 2004 – 8. 2. 2005)

Buďte otvorení novým možnostiam a vždy sa prispôsobte situácii, ktorá vás stretne. Ak vyskúšate nové aktivity, prekvapia vás dobré výsledky.

Tip pre ohnivú Opicu (12. 2. 1956 – 30. 1. 1957)

Mnohé vám bude hrať do kariet, ale zachovajte si schopnosť prispôsobiť sa. Zostaňte za každých okolností pozitívni.

Tip pre zemnú Opicu (30. 1. 1968 – 16. 2. 1969)

Pouvažujte o novom koníčku alebo si stanovte nejaký cieľ, ktorý chcete v tomto roku dosiahnuť.

Citát: „Opica má bujnú fantáziu, je tvorivá a zvedavá, zaujíma ju všetko, čo sa deje okolo nej.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 00:27