Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

KOZA (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

Čaká vás zlepšenie vzťahov s okolím

Aká je Koza?

Koza je narodená v znamení umenia. Má predstavivosť, je tvorivá, dokáže oceniť príjemnejšie stránky života. Má tolerantnú povahu a dáva prednosť uvoľnenému a nestresujúcemu prostrediu. Nenávidí všetky hádky a nepríjemnosti a nemá rada, keď ju obmedzujú pravidlá alebo vopred stanovený rozvrh.

Koza nepatrí k ľuďom, ktorí by sa ponáhľali. Aj keď má na prvý pohľad uvoľnený prístup k životu, v skutočnosti je perfekcionistka a keď začne pracovať na nejakom projekte, venuje mu všetky sily.

 

Zvyčajne dáva prednosť tímovej práci. Rada si vychutná podporu a pochvalu ostatných členov tímu. V prípade, že musí svoje problémy riešiť sama, má sklony byť ustarostená a pozerať sa na svet pesimisticky. Ak je to len trochu možné, necháva posledné slovo ostatným a ona sa zameriava na to, aby dokonale zvládla svoje vlastné úlohy.

Koza má veľmi príťažlivú osobnosť a svoje čaro využíva na to, aby presadila to, čo si zaumienila.

Čo čaká Kozu

Hneď začiatkom roka Draka vycítite, že vo vzduchu visí zmena. Udalosti sa budú diať veľmi rýchlo a Koza bude musieť vziať rozum do hrsti, aby všetko zvládla zo zdravou kožou. Pozitívne sa budú vyvíjať najmä vzťahy s ľuďmi navôkol. Vďaka svojej radosti zo života, záľube v konverzácii a túžbe byť stredobodom spoločnosti, si budete vychutnávať príležitosti, ktoré vám rok Draka hojne prinesie. Keď budete myslieť pozitívne, urobíte veľa pre to, aby sa na vás šťastena skutočne usmiala.

Môžu vznikať nové, veľmi príjemné priateľstvá, ktoré môžu prerásť do romantických a dobrodružných rozmerov. Niektoré nezadané Kozy sa začiatkom roka zoznámia s niekým, kto im rýchlo a nenávratne prirastie k srdcu. V tomto roku sa vám bude dariť, ak sa budete deliť s blízkymi so všetkým – s radosťami, so starosťami, s názormi aj novými nápadmi.

Aj v práci budete musieť mnohé zmeniť, ale keď sa zo všetkých síl budete snažiť prispôsobiť sa, stretnete sa s úspechom. Mohlo by sa vám vypomstiť, keby ste sa pred zmenami uzatvárali. Ak ste sa rozhodli zmeniť zamestnanie, budete musieť nielen veľmi poctivo hľadať, ale byť aj vždy pripravení na zmenu. Každá nová funkcia si od vás bude žiadať veľa učenia, ale keď sa k výzve postavíte tvárou v tvár, výsledky vás veľmi potešia.

 

Máte síce dobrú imunitu, no vaša fyzická kondícia bude v marci a apríli oslabená. Rýchle zlepšenie vám prinesú prechádzky v prírode. Na jeseň budete trpieť drobnými zdravotnými problémami, z ktorých vás dostanú alternatívne metódy liečby. Nebráňte sa im.

Tip pre kovovú Kozu (17. 2. 1931 – 5. 2. 1932, 15. 2. 1991 – 3. 2. 1992)

Pripravte sa, že vynaložíte veľa energie, či už študujete, alebo ste zamestnaní, bude sa od vás toho veľa očakávať.

Tip pre vodnú Kozu (5. 2. 1943 – 24. 1. 1944, 1. 2. 2003 – 21. 1. 2004)

Otvorte náruč všetkému novému, čo k vám príde. Či už si naštudujete nový odbor, techniku, prácu s prístrojom, či počítačovým programom, bude to pre vás užitočné.

Tip pre drevenú Kozu (24. 1. 1955 – 11. 2. 1956)

Môže to byť náročný rok, ale bude plný nových možností a príležitostí. Nebojte sa a konajte vždy tak, ako si to situácia od vás bude vyžadovať.

 

Tip pre ohnivú Kozu (9. 2. 1967 – 29. 1. 1968)

Udržujte si vyvážený spôsob života, nájdite si čas nielen na prácu, ale aj na rodinu a záľuby. Rozvíjajte svoje talenty a zručnosti.

Tip pre zemnú Kozu (28. 1. 1979 – 15. 2. 1980)

V tomto roku budete vo vynikajúcej kondícii, zvládnete všetko, čo si zaumienite, len nestrácajte odvahu.

Citát: „Koza má tolerantnú povahu a dáva prednosť uvoľnenému a nestresujúcemu prostrediu.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. október 2024 22:31