S niektorými ženami to budete mať v živote ťažké.dreamstime
StoryEditor

So ženami narodenými v týchto znameniach to nebudete mať jednoduché. Na pokojný život zabudnite

12.12.2023, 08:00
ASTRO

Hľadáte si ženu pre život? Taký ten pokojný, domáci typ, ktorý bude mať rodinu a vás na prvom mieste? Ženu, ktorá bude nekonfliktná a vzťah s ňou bude ako prechádzka ružovou záhradou? Potom by ste si mali dať pozor na dámy narodené v týchto znameniach zverokruhu...

Niektorým mužom vyhovuje mať po svojom boku ženu, o ktorú musia neustále bojovať. Chcú ženy, ktoré sú emancipované, majú rady dobrodružstvo a nikdy neviete, čo od nich čakať. Tieto ženy presne také sú...No jednoduché to s nimi nebude.

Škorpión

Škorpión muž aj žena sú na tom veľmi podobne. Sú to vášniví ľudia, túžiaci po dobrodružstve a stereotyp nie je nič pre nich. Zároveň vedia byť v reakciách veľmi priami, až necitliví. A to nie len voči svojmu partnerovi. Buďte pripravení na to, že so Škorpiónom sa nudiť nebudete. Budete musieť neustále bojovať o jeho priazeň. Kým pre niekoho môže byť toto napätie príťažlivé, pre niekoho iného to môže byť až príliš únavné, ba dokonca frustrujúce.

Baran

So ženami narodenými v znamení Barana to nebudete mať vôbec jednoduché. Sú to tvrdohlavé osobnosti, ktoré si často stoja za svojím názorom stoj čo stoj. O mierumilovnosti sa v ich prípade nedá hovoriť. Príliš často riešia len seba, svoje očakávania či svoje potreby. Nahnevať ich nie je vôbec zložité. Sú až príliš impulzívne a výbušné. V otázke vernosti si nimi tiež nemôžete byť sto percentne istí.

Lev

Levice sú väčšinou veľmi silné osobnosti. No zároveň majú veľakrát seba na prvom mieste. Sú to cieľavedomé a zároveň ambiciózne ženy, túžiace po samostatnosti. Sú rady stredobodom pozornosti. Kombinácia všetkých týchto vlastností chce veľmi tolerantného a rovnako sebavedomého partnera. V opačnom prípade sa môže cítiť menej cenný a dokonca môže na svoju partnerku, ktorej je vždy všade „plno“ žiarliť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:25