Tieto znamenia sa bránia manželstvu.unsplash
StoryEditor

Svojho partnera milujú, no svadby sa stránia: Tieto znamenia zverokruhu sa bránia manželstvu

22.11.2023, 09:00
ASTRO

Ste s partnerom už nejaký ten čas, no on vás stále nepožiadal o ruku? Je viac, než možné, že sa narodil v jednom z týchto znamení zverokruhu. Tie sa totiž otázkam ohľadom svadby oblúkom vyhýbajú. Pozrite sa, kto z horoskopu má problém z manželstvom, aj keď svojho partnera miluje najviac na svete.

Existujú ľudia, ktorí sa celý život tešia na ten deň, kedy si so svojím milovaným povedia pred oltárom vytúžené áno. Rovnako tak sa však medzi nami pohybujú aj takí, ktorí sa manželstvu priam vyhýbajú oblúkom. Aj keď svoju polovičku milujú a sú s ňou šťastní, netúžia po svadbe z rôznych dôvodov. Reč je o týchto znameniach zverokruhu. Pozrite sa, či sa medzi nimi náhodou nenachádza aj váš partner.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sa dokážu rýchlo zamilovať, svojmu partnerovi splnia všetko, po čom túži, no keď príde na rad otázka manželstva, okamžite sa stiahnu. Dôvodom je najmä fakt, že sa boja, že prídu o svoju slobodu a ich život sa zmení. Samozrejme, keď nájdu toho pravého, dokážu sa s ním postaviť pred oltár, no bude to dlhá cesta, na ktorú sa ich polovička musí pripraviť.

Strelec

Strelci majú takisto veľký problém s manželským zväzkom. Boja sa totiž, že život po svadbe prinesie množstvo problémov, ktoré budú musieť riešiť. Rovnako tak majú strach z toho, že už nebudú môcť cestovať, skúšať nové veci alebo si urobiť deň len pre seba. Jednoducho, aj keď svojho partnera bezpodmienečne milujú a sami chcú byť milovanými, svadba je pre nich nočnou morou.

Vodnár

Ľudia narodení v znamení Vodnára sú slobodomyseľní, inteligentní a cieľavedomí. Keďže si vážia svoju slobodu, trvá im dlhší čas, kým sa do niekoho naozaj zamilujú. Rovnako tak to platí aj pri otázkach manželstva, ktoré pre nich vôbec nie je dôležité. Ak randíte s niekým, kto sa narodil v tomto znamení, musíte sa obklopiť veľkým množstvom trpezlivosti a pochopenia.

Blíženci

Blíženci taktiež patria k znameniam, ktoré sa stránia manželstvu. Dôvodom je najmä fakt, že sa len tak ľahko do niekoho nezamilujú. Okrem toho, sa vo vzťahu dokážu rýchlo začať nudiť alebo rozmýšľať o niekom novom. Ak aj nájdu toho pravého partnera, trvá veľmi dlhý čas kým sa oddajú myšlienke, že nastal čas na dospelácky život.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:25