Tieto znamenia zverokruhu sú až príliš hádavé a konfrontačné.dreamstime
StoryEditor

Bez konfliktov nie sú schopné fungovať: Toto sú najhádavejšie znamenia zverokruhu

19.11.2023, 19:00
ASTRO

Súčasťou každého partnerského vzťahu sú bohužiaľ aj hádky a nezhody. Zatiaľ, čo niektorí partneri sa konfliktom vyhýbajú, zametajú ich pod koberec alebo radšej praktizujú tichú domácnosť, existujú ľudia, ktorý bez hádok jednoducho nemôžu fungovať. Reč je o znameniach zverokruhu, ktoré sa radia k tým najhádavejším.

Hádky sú vo vzťahoch bežné a normálne. Ak ich však s partnerom zažívate na dennom poriadku, rozhodne to vášmu vzťahu neprospieva. Možno ste si to nikdy neuvedomili, no je viac než pravdepodobné, že za to môže vaše znamenie zverokruhu. Podľa astrológie totiž existujú znamenia, ktoré bez hádok nevedia žiť, sú príliš hádavé a nebránia sa žiadnej konfrontácii. Pozrite, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate aj vy alebo váš partner.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sa hádkam nikdy nevyhýbajú a je jedno, na akom mieste či v akom rozpoložení sa nachádzajú. Keďže sú sebavedomí, silní a veľmi bojovní, konflikt chcú vždy ukončiť výhrou. Síce je ťažké s nimi vo vzťahu komunikovať alebo vyriešiť spor, no keď vychladnú, dokážu si priznať chybu.

Blíženci

Blíženci nemajú radi, ak niekto nemá na vec rovnaký názor, a preto často vyvolávajú konflikty. Vo vzťahu sa však vedia hádať aj bezdôvodne, a to len kvôli tomu, že ich konfrontácia náramne baví. Ak sa nachádzate vo vzťahu s týmto znamením, dajte si pozor, nikdy totiž neviete, kedy budú mať Blíženci chuť sa s vami pohádať.

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva milujú drámu a konflikty ich neskutočne bavia. Keďže vďaka nim môžu dostať vytúženú pozornosť, s kľudom ich vyvolajú kdekoľvek a kedykoľvek. Bohužiaľ, vždy musia mať pravdu a takisto sa nehodlajú v hádke vzdávať. Ak sa s nimi dostanete do vzťahu, pripravte sa na dávku energickosti a nepočetné množstvo problémov.

Panna

Aj ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panny, patria k hádavým typom. Keďže túžia po tom, aby bolo všetko tak, ako si predstavujú, často vyvolávajú konflikty aj kvôli zbytočnostiam. Sú intenzívni, nekompromisní a agresívni. Našťastie, keď hádka pominie a uvedomia si svoju chybu, partnerovi sa dokážu ospravedlniť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:28