Týmto znameniam chýba trpezlivosť.dreamstime
StoryEditor

Týmto znameniam trpezlivosť nič nehovorí. Čakanie ich otravuje a chcú mať všetko hneď

19.11.2023, 08:00
ASTRO

Sú ľudia, ktorí majú na všetko čas a nejaký prestoj, hoci aj niekoľkokrát za deň ich z ich pohody nevytrhne. A sú ľudia, ktorí nebudú čakať na nič a za žiadnych okolností. Sú netrpezliví a akonáhle nejde všetko podľa ich predstáv, dokáže ich to poriadne vyviesť z rovnováhy. Nájdete sa medzi nimi?

Trpezlivosť ruže prináša. Alebo aj nie. Najmä, ak ste narodený v niektorom z nasledujúcich znamení zverokruhu.

Blíženci

Blíženci to majú s trpezlivosťou ako na hojdačke. Raz im čakanie nerobí žiadny problém a inokedy ich zas prílišné čakanie dokáže poriadne nahnevať. Nechcú svoj čas strácať neefektívnym čakaním. Aj niektoré činnosti považujú za nanajvýš nepotrebné. Ak ich navyše vzďaľujú od ich cieľa, majú voči ním hotovú averziu. Veľakrát sa ich netrpezlivosť prelína so zvedavosťou. Avizované tajomstvá ich dokážu poriadne iritovať a urobia všetko preto, aby z vás aspoň niečo dostali. Inak z toho nebudú mať až taký pôžitok a potešenie, aké by ste očakávali.

Baran

Barani sa vyznačujú predovšetkým svojou tvrdohlavosťou, no ďalšou výraznou črtou je aj netrpezlivosť. Najradšej by mali všetko hneď. Týka sa to všetkým oblastí ich života. Hneď by chceli mať vybudovanú kariéru, sporiť si na niečo, čo si kúpia až o pár rokov? No tak to je pre nich poriadna skúška, ktorú zväčša nevydržia. Sú netrpezliví v práci, rodine, manželstve, ale aj pri takej banalite, akou je čakanie na zelenú. Sú to presne tie typy, ktoré sa budú na semafore posúvať po jednom centimetri, aby náhodou nestratili ani jednu vzácnu stotinu sekundy, keď naskočí zelená.

Lev

Lev je znamenie, ktoré miluje pozornosť. Sú to cieľavedomé osobnosti. To, že cesta je cieľ však pre nich určite neplatí. Práve naopak. Vytáča ich všetko, čo im príde do cesty a vzďaľuje  ich od cieľa. Prekážky nezvládajú jednoducho. Aj Lev by najradšej preskočil hneď niekoľko rokov, len aby mal naplnené všetky svoje životné méty. Ak ste typ, ktorý neustále mešká, toto znamenie s vami nebude mať zľutovanie. Nebude mať pre vašu nedochvíľnosť pochopenie. Buď sa naučíte chodiť včas, alebo jednoducho o priateľstvo s Levom prídete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 01:20