Medzi týmito znameniami to fungovať nebude.dreamstime
StoryEditor

Tri dvojice znamení, medzí ktorými to nikdy nebude sto percentne fungovať

13.11.2023, 08:00
ASTRO

Napadlo vám niekedy, prečo si s niekým absolútne rozumiete a s iným narážate na problém za problémom? Iste za to môžu aj vaše sympatie, vlastnosti či povahové črty, ktoré vám na ľuďoch buď imponujú, alebo vás naopak iritujú. Niektorým znameniam zverokruhu to fungovať nikdy nebude. Sú medzi nimi priepastné rozdiely, ktoré môžu byť pre dlhodobý vzťah problémom.

To, čo vám nadelili hviezdy neovplyvníte. Pozor na to pri výbere svojho partnera. Tieto dvojice sú absolútne nekompatibilné. Ibaže by výnimka potvrdzovala pravidlo.

Dvaja dominantní

Vo väčšine prípadov je zabijakom vzťahu žiarlivosť a tiež to, ak sa v ňom ocitnú dve dominantné osobnosti. Ak sa k tomu navyše pridá tvrdohlavosť, je len otázkou času, kedy to medzi vami začne škrípať. Presne to môže nastať medzi ľuďmi narodenými v znamení Škorpióna a Leva. Škorpión je vášnivé znamenie a rozohniť ho nie je vôbec ťažké. Tak v pozitívnom, ako v negatívnom význame. Prah tolerancie má veľmi nízky. Je výbušný, uštipačný a dokáže veľmi ublížiť. Ak narazí na Leva, ktorý si je vedomý svojej hodnoty a má veľmi jasné predstavy nie len o sebe, ale aj o ľuďoch, ktorými sa obklopuje, môže to byť veľký problém. Lev miluje pozornosť. Rád sa predvádza a to je ako voda na mlyn pre žiarlivého Škorpióna.

Dobrodruh vs. rodinný typ

Nasledujúce znamenia majú toho mnoho spoločného. Veľmi si prajú žiť nekonfliktný, harmonický život. Tak Váham, ako aj Strelcovi nevyhovujú hádky a radšej riešia problémy v mieri. Obklopujú sa pozitívnymi ľuďmi a negativita v ich životoch nemá priestor. No aj keď sa zdá, že je všetko ideálne, predsa len narážajú na zásadné problémy. A to v momente, ak nespútaný Strelec chce žiť svoj dobrodružný život aj po rokoch vzťahu a v istom bode sa im rozchádzajú životné cesty s Váhami, ktoré túžia po rodinnom živote. Osamelosť vo vzťahu je zdrvujúca a na tom môže stroskotať práve láska medzi týmito dvomi znameniami.

Ryba a Kozorožec

Je známa formulka že protiklady sa priťahujú mýtus, alebo pravda? Nuž, do určitej miery je samozrejme veľmi atraktívne pre druhú stranu, ak má po svojom boku niekoho, kto má úplne iné modely správania než on. No po čase vás práve rozdielnosť pováh môže rozdeliť. Rovnako ako v prípade zasnených Rýb, ktoré majú neustále hlavu v oblakoch a praktického Kozorožca. Ich pohľad na svet je veľmi rozdielny. Ryby sú dôverčivé a vedia sa citovo veľmi naviazať na svojho partnera. Potrebujú neustále prejavy lásky a to im Kozorožec nevie poskytnúť. Je tvrdohlavý a často aj veľmi tvrdý a svoje city neprejavuje tak často, ako by Ryby potrebovali. To prináša nepochopenie, hádky, ale predovšetkým smútok a sklamanie zo vzťahu, ktorý si Ryby vysnívali úplne inak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 09:23