S týmito znamenia zverokruhu si na parkete nezatancujete.unsplash
StoryEditor

Romantického tanca sa u nich nedočkáte: Tieto mužské znamenia nemajú talent na tanec

13.11.2023, 17:00
ASTRO

Ak túžite po mužovi, ktorý to s vami bude vedieť roztočiť na parkete, rozhodne ho nenájdete v týchto znameniach zverokruhu. Tie totiž nevedia tancovať, nedokážu sa hýbať do rytmu a na diskotékach väčšinou sedia za barom. Pozrite sa, o ktorých mužských znameniach je reč.

Vďaka tancu si so svojím partnerom môžete prehĺbiť vzťah, odosobniť sa od každodenných povinností, uvoľniť sa alebo prebudiť stratenú vášeň. Bohužiaľ, nie každého muža dokážete dotiahnuť na tanečný parket. K takýmto typom partnerov patria nižšie spomínané znamenia zverokruhu, ktoré sa téme tanca vyhýbajú, pretože im tancovanie do rytmu nič nehovorí. Ak túžite po romantických pohyboch, u týchto mužských znamení ich nehľadajte.

Býk

Síce sú muži Býci v posteli dokonalý, vedia, ako vás uspokojiť a kde sa vás dotknúť, na parkete sú úplným opakom. Tanec neznášajú, a preto ich doň netlačte alebo neučte základné jednoduché pohyby. Radšej si užívajte ich neodolateľný šarm, romantickú povahu a zmysel pre humor.

Blíženci

Muži, ktorí sa narodili v znamení Blíženci, sa radi zabávajú, no skôr pri bare alebo stole. Tancovanie im totiž nie je veľmi blízke a môžu za to najmä ich neohrabané pohyby na parkete, ktoré neradi ukazujú druhým. Omnoho radšej ich baví flirtovanie so ženami, ktorým môžu kúpiť koktail.  

Lev

Aj keď muži narodení v znamení Leva milujú pozornosť, na parkete ich uvidíte len málokedy, Nedokážu sa totiž hýbať do rytmu a už vôbec nie v prípade, keď ich má viesť partnerka. Našťastie, sú veľmi sebavedomí, cieľavedomí a milujúci, takže sa s kľudom nechajú nahovoriť na hodiny tanca len preto, aby potešili svoju polovičku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 14:19