S týmito znameniami sa rozhodne neoplatí ísť na rande.dreamstime
StoryEditor

Na rande s nimi radšej nechoď: Tieto mužské znamenia patria k najnudnejším z celého zverokruhu

12.11.2023, 17:00
ASTRO

Nie každý muž má rád spoločnosť, zábavu či spontánne výlety. Neviete si predstaviť, že by ste mali randiť s takýmto typom chlapa? V tom prípade neprijímajte pozvanie na stretnutie od nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie totiž patria k tým najnudnejším z celého horoskopu.

Existujú muži, ktorí sú príliš zaneprázdnení samy sebou či prácou, ktorú vykonávajú a ľudia v ich okolí tak môžu mať pocit, že s nimi nie je vôbec žiadna zábava. Ak túžite po spontánnom a spoločenskom partnerovi, ktorý má zmysel pre humor, rozhodne ho nenájdete v týchto znameniach zverokruhu. Tieto totiž milujú rutinu, komunikujú nevýrazne a neustále tvrdo pracujú, vďaka čomu sú považované za najnudnejšie z celého horoskopu. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Panna

Muži narodení v tomto znamení sú veľkí perfekcionisti, nič nenechávajú na náhodu a rozhodne nepatria k zabávačom. Práve kvôli tejto skutočnosti nemávajú veľa priateľov a spontánnosť či dobrodružstvo im nič nehovorí. Sú rodenými podnikateľmi a každá z vás určite vie, ako to v takomto prostredí chodí. Úspešnosť si vyžaduje kopec času, tvrdej práce, a to sa odráža aj na ich partnerskom živote.

Škorpión

Ak sa náhodou ocitnete na rande so Škorpiónom, pripraviť by ste sa mali na nudný večer, ktorý môže, ale nemusí dopadnúť katastrofálne. Dôvodom je najmä fakt, že Škorpióni sú prispôsobiví, takže ak si nájdu ženu plnú energie a dobrej nálady, je viac než možné, že sa budú vedieť odviazať aj oni. Za iných okolností však od nich priveľa zábavy nečakajte.

Kozorožec

Kozorožci sú rodení realisti. Keďže sa snažia byť slušní, je pre nich ťažké sa odviazať a len tak sa baviť. Okrem toho má pre nich najväčší význam práca, ktorá ich neuveriteľne napĺňa. Neustále niečo vytvárajú, pracujú na sebe a vďaka tomu dokážu v živote veľké veci. Keďže je ich myseľ nastavená len na kariéru, ich svet akoby zábavu ani nepoznal. Bohužiaľ, svoj postoj dokážu zmeniť len vtedy, keď stretnú pravú lásku.

Vodnár

Muži, ktorí sa narodili v tomto znamení sa môžu pýšiť geniálnymi nápadmi a neuveriteľnou inteligenciou. Hoci ich blízky a priatelia obdivujú pre tolerantnú a prívetivú povahu, často sú zaskočení tým, akí vedia byť nudný. Zábave sa dokážu vyhnúť akýmkoľvek spôsobom, zrušia všetky plány, neprídu na dohodnuté stretnutie alebo majú kopu výhovoriek. Robia to však len preto, lebo pre nich daná spoločnosť nie je rovnako intelektuálne naladená.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 12:19