Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Býk bude podozrievavý, Váhy by sa mali viac venovať blízkym

13.11.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. novembra do 19. novembra.

Baran

Najbližšie dni budete pociťovať lásku viac než inokedy. Od partnera preto očakávajte nežné dotyky, pekné slová alebo aj návrhy o túžbe po potomkovi. Keďže sa konečne úprimne porozprávate a strávite spolu nejaký čas, váš vzťah sa začne opäť posúvať tým správnym smerom. Užite si preto tieto chvíle a vybehnite počas víkendu niekam za relaxom.

Býk

V prvej polovici týždňa na vás bude vplývať pozitívna energia, takže sa nemusíte báť žiadnych konfliktov či nečakaných problémov. V druhej polovici týždňa sa však vaša nálada úplne zmení. Dôvodom bude najmä fakt, že svojho partnera neustále podozrievate. Musíte si však uvedomiť, že vaše predtuchy sú neopodstatnené a úplne zbytočné. Radšej preto zapracujte na budovaní sebadôvery.

Blíženci

Tento týždeň sa vám konečne podarí zbaviť vecí a ľudí z vášho okolia, ktorý vám do života prinášajú len negatívnu energiu. Čo sa týka vzťahov, pokúste sa zabudnúť na minulosť a začnite vnímať prítomný okamih. Ak to dokážete, odrazu budete vidieť partnera v inom svetle. Ak ste nezadané, počkajte ešte. Ten pravý príde, no práve teraz na to nie je tá správna chvíľa.

Rak

Ak začnete tento týždeň správne, môžete sa tešiť na prekrásne obdobie. V prvom rade je dôležité, aby ste si našli viac času pre seba samých. S kľudom si vezmite voľno, vyberte sa niekam do prírody a porozmýšľajte nad tým, kam by ste v živote chceli smerovať. Zároveň sa snažte dať partnerovi viac pozornosti, nebojte sa mu povedať pekné slová a nezabudnite ani na bozky či objatia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:23