Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Býk bude podozrievavý, Váhy by sa mali viac venovať blízkym

13.11.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. novembra do 19. novembra.

Lev

Najbližšie dni budete musieť riešiť viacero problémov. Ak však zachováte pokoj a nič neodložíte na neskôr, všetko vyriešite k spokojnosti. Čo sa týka vzťahov, mali by ste sa viac venovať svojim blízkym. Doprajte si preto pár dní voľna a zájdite niekam na výlet alebo usporiadajte posedenie pre celú rodinu.

Panna

Aj keď sa bude spočiatku zdať, že vás čaká príjemný a bezstarostný týždeň, opak je bohužiaľ pravdou. Pocítite totiž stres a napätie z toho, že nemáte dokončené úlohy v práci a váš vzťah sa vám rúca pod nohami. Skúste sa preto najbližšie dni zamerať na vyriešenie týchto problémov, aby sa ešte viac nenakopovali a nespôsobovali väčšiu bolesť.

Váhy

Síce budete mať tento týždeň chuť na samotu a kľud, mali by ste si uvedomiť, že ste poslednú dobu trávili s partnerom naozaj málo času. Skúste mu preto ukázať, že vám na ňom stále záleží. Môžete mu uvariť večeru alebo zapáľte sviečky a zaobstarajte si nové spodné prádlo. Nezabúdajte, že o vzťah a musíte starať neustále a nie len raz za čas.

Škorpión

Tento týždeň bude náročný. Nielenže toho budete mať veľa v práci, ale aj vo vzťahu. Už dlhšie totiž máte pochybnosti o láske k partnerovi, často ste žiarlivé a nedôverčivé. Aj keď sa budete cítiť akokoľvek zle, snažte sa na tieto pocity zabudnúť a zbavte sa ich. Veď predsa, s partnerom ste si vybudovali krásny vzťah, ktorý by nemal skončiť len kvôli vašej neistote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 08:39