Tieto znamenia zverokruhu sú najosamelejšie.dreamstime
StoryEditor

Najradšej majú samotu a ticho: Toto sú najosamelejšie znamenia zverokruhu

04.10.2023, 17:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí ľudia sú spoločenskí, komunikatívni a extrovertní, existujú aj takí, ktorí sú ich úplným opakom. Reč je o znameniach zverokruhu, ktoré priam zbožňujú ticho a samotu. Pozrite sa, či sa v zozname najosamelejších znamení náhodou nenachádzate aj vy.

Radi sa zabávate, chodíte do spoločnosti a ste obklopení množstvom priateľov alebo naopak uprednostňujete za každých okolností samotu? Ak sa radíte k tej druhej skupine, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie totiž ticho a samota napĺňa. Pozrite sa, ktoré znamenia sú najosamelejšie.  

Kozorožec

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Kozorožca, sú ctižiadostiví, nezávislí a introvertní. Keďže nevedia vyjadriť svoje emócie, necítia sa v spoločnosti iných príliš dobre. Práve z tohto dôvodu sa radšej uchyľujú k samote. Avšak, treba myslieť aj na to, že im dosť záleží na kariére a úspechu, takže aj to môže byť jeden z dôvodov, prečo sú takí osamelí.

Škorpión

Škorpiónky a Škorpióni sú intuitívni, tajnostkárski, vášniví a emocionálni. Okrem toho, túžia po nezávislosti a slobode, čo z nich robí veľkých samotárov. Keďže len málokomu dokážu plne dôverovať a neradi sa viažu, nerobí im problém zostať v piatok večer doma pred televízorom či nad knihami.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny sú na jednej strane veľmi spoločenskí, no na druhej sa v spoločnosti zvyknú cítiť vyčerpane. Práve z tohto dôvodu sú najradšej sami doma, kde majú svoj pokoj a kľud. Pozor by ste si na nich mali dať najmä vo vzťahoch, v ktorých často potrebujú čas a priestor na svoje myšlienky osamote.

Rak

Aj keď Raci neohrdnú večerom stráveným s priateľmi niekde na párty, najradšej sú doma osamote, kde sa môžu venovať svojim najobľúbenejším činnostiam. Keďže radi čítajú, učia sa a skúmajú nové veci, najčastejšie ich nájdete osamote. Nejde im však o to, že by neradi trávili čas s druhými ľuďmi, jednoducho, chcú byť sami a to im nikto nezoberie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 17:42