Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Barana čaká zmena, Lev ukončí niečo dôležité

18.09.2023, 11:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 18. septembra do 24. septembra.

Lev

Čaká vás veľmi zaujímavý týždeň. Podarí sa vám totiž konečne ukončiť niečo, na čom už dlho pracujete. Práve vďaka tomu budete mať konečne čas na rodinu a partnera. Doprajte si preto pár dní voľna a ukážte svojej polovičke, ako veľmi vám na nej záleží. Ak ste nezadané, skúste sa viac poobzerať okolo seba a môžete uvidieť niekoho, koho ste po celý čas prehliadali.

Panna

Tento týždeň by ste mali viac myslieť na svoje zdravie ako kedykoľvek predtým. Priznajte si, že zanedbávate pohyb a na zdravú životosprávu kašlete. Život máte len jeden, a preto sa oň treba patrične starať. Ak vás to neťahá do posilňovne, skúste sa viac hýbať akýmkoľvek spôsobom. Pomôcť môže aj obyčajná prechádzka.

Váhy

Konečne pocítite finančnú stabilitu. Je nutné dodať, že je to len a len vďaka vaším organizačným schopnostiam a vrodenej sporovlivosti. Preto môžete výnimočne pokúsiť šťastie a podať si napríklad lotériu. Nech už do dopadne akokoľvek, vedzte, že na svoje schopnosti sa môžete spoľahnúť vždy.

Škorpión

Najbližšie di by ste si mali uvedomiť, že posledné obdobie okolo seba šírite viac hnevu než radosti. Niektorí ľudia z vášho okolia si už dokonca začínajú myslieť, že ste navždy stratili úsmev a mierumilovnú povahu. Skoncujte s negatívnym uvažovaním a ukážte blízkym či partnerovi, že dokážete šíriť okolo seba aj lásku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 15:18