Mladomanželia Dhimanovci.Instagram/Michaela Dhiman
StoryEditor

Odvážna moderátorka sa vydala! K oltáru šla sama a pozrite na šaty, ktoré na túto príležitosť zvolila

10.09.2023, 19:00
Celebrity

Zo slečny Michaely Chrkavej je už pani Dhiman. Spoluautorka projektu Sexuálna výchova patrí k otvoreným ženám, pre ktorú väčšina tém nie je žiadne tabu. Je odvážna nie len vo svojich prejavoch, témach, ktoré rozoberá, ale aj v outfitoch, ktoré sú všetko, len nie obyčajné. Aj preto jej fanúšikovia čakali, aká z nej bude nevesta. No Miška tentokrát bola nie len sexi, ale aj elegantná nevesta.

Na Miškiných sociálnych sieťach to tento víkend doslova vrelo. Slovensko – indická svadba v priamom prenose priniesla presne to, čo mnohí čakali.

Problémy pred svadbou

Michaela už v niekoľkých rozhovoroch prezradila, že jej vzťah s rodičmi je naštrbený. Dôvodom je práve jej otvorenosť a vôbec účinkovanie v podcaste Sexuálna výchova. V neposlednom rade neboli nadšení ani z výberu jej nastávajúceho. Svadbe predchádzali mnohé peripetie a komplikácie, ktoré spôsobili práve rodičia moderátorky. Ani to ju však nezastavilo a to, čo by mnohých zlomilo, ju ešte viac posilnilo.

Sama k oltáru

O tom, že Miška je silná žena svedčí aj fakt, s akou hrdosťou kráčala sama oproti svojmu vyvolenému, Puneetovi. Práve on a jej nová rodina sú pre ňu v mnohom odmenou, ktorú si táto možno trošku kontroverzná, no láskavá a tolerantná mladá žena zaslúži.

image

Miška a Puneet.

Instagram/Michaela Dhiman

Zábava do bieleho rána

Svadobné videá a fotografie Dhimanovcov s Miškinými fanúšikmi zdieľali jej priatelia. A veselica to bola teda poriadna. Zazneli nie len slovenské, ale aj indické pesničky, na ktoré sa bavili všetci pozvaní. Nevesta bola síce sexi, no žiadny extravagantný outfit nečakajte. Stavila na klasické biele šaty s dlhými rukávmi a hlbokým výstrihom. Nechýbal závoj a jemná vizáž doplnená bielymi perličkami na očiach predsa len bola akousi originálnou čerešničkou, ktorá sa od sympatickej moderátorky tak trošku očakávala.

image

Všetci pozvaní sa výborne zabávali.

Instagram/Michaela Dhiman
image

Nechýbalo ani čepčenie.

Instagram/Michaela Dhiman
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 07:00