Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak sa musí viac venovať blízkym, Škorpión potrebuje voľno

04.09.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 4. septembra do 10. septembra.

Strelec

Máte vo svojom okolí ľudí, ktorí na vás vplývajú veľmi negatívne. Snažte sa preto najbližšie dni ignorovať ich poznámky či názory a zamerajte sa na samých seba. Len vy totiž viete, čo od života chcete a nemalo by vás zaujímať, čo si o tom myslia ostatní. Čo sa týka vzťahov, váš partner túži po dobrodružstve, takže sa nebojte experimentovať a vyskúšajte spolu niečo nové.

Kozorožec

Keďže ste posledné obdobie zažívali až príliš veľa negatívnych vecí, tento týždeň by ste sa im mali vyhýbať oblúkom. Ak sa vám to podarí, nemusíte sa báť úzkosti či dokonca depresie. Vo vzťahu sa snažte vyjadrovať jasne a v každej situácii buďte úprimné. Pomôže vám to vyhnúť sa zbytočným škriepkam.

Vodnár

Chcete všetko naraz, no mali by ste si uvedomiť, že sa to nedá. Skúste preto spomaliť a stanovte si menšie ciele, ktoré sú splniteľné. Zároveň sa prestaňte venovať len práci a nájdite si čas aj na partnera. Ak ste nezadané, skúste vyraziť do spoločnosti a nebojte sa začať s konverzáciou ako prvé.

Ryby

Najbližšie dni budete mať potrebu vypnúť myseľ a len tak relaxovať. Doprajte si preto voľné chvíle v pohodlí domova, choďte na prechádzku alebo sa vydajte na výlet s niekým blízkym. Koncom týždňa sa pripravte na dôležité rozhodnutie, ktoré môže vo veľkom ovplyvniť vašu budúcnosť. Ak cítite, že v súčasnom vzťahu nenapredujete, porozprávajte sa o tom s partnerom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:36