Tieto kombinácie znamení dokážu vytvoriť toxický vzťah.dreamstime
StoryEditor

Neustále konflikty a prílišná rozdielnosť: Toto sú najtoxickejšie vzťahy zverokruhu

16.08.2023, 09:00
ASTRO

Niektoré páry sú pre seba ako stvorené, rozumejú si, majú spoločné názory, koníčky či dokonca charakterové vlastnosti. Na druhej strane však existujú aj osoby, ktoré by spolu nikdy nemohli vytvoriť nič pekné, pretože sú až príliš rozdielne. Toto sú najtoxickejšie vzťahy zverokruhu.

Lev a Škorpión

Toxický vzťah by mohli vytvoriť aj tieto dve znamenia. Lev potrebuje neustálu pozornosť, je spoločenský a rovnako tak si potrpí na chválu. Škorpión naopak nevie chváliť iných, je žiarlivý a tvrdohlavý.  Keďže by sa ani jednému v tomto vzťahu nedostalo to, po čom túži, rozchod by bol pre každého tou najlepšou voľbou.  

Panna a Ryby

Síce sa hovorí, že protiklady sa priťahujú, v prípade týchto dvoch znamení je to úplne naopak. Keďže Ryby sú veľmi emocionálne, neustále nad niečím rozmýšľajú a snívajú, no Panna uprednostňuje praktickosť, usporiadanosť a perfekcionizmus, ich vzťah by mohol byť až príliš toxický.

Váhy a Panna

Zatiaľ, čo iné spomínané páry sa v mnohom odlišujú, vzťah Váh a Panny by bol o veľkej podobnosti. Obe tieto znamenia sú totiž veľmi komunikatívne, kritické a klebetné. Ak by sa spolu pokúsili vytvoriť viac ako priateľstvo, pravdepodobne by sa rozišli ešte v ten deň.

Škorpión a Lev

Rovnako ako predchádzajúci párik sú na tom aj Škorpión a Lev. Tieto znamenia dokážu podliehať svojim emóciám, sú arogantné a konfliktné. Toxicita tohto vzťahu by dokonca bola schopná narušiť stabilné rodinné a priateľské vzťahy s druhými.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 16:07