Zistite podľa čísiel na akú prácu sa najviac hodíte?
StoryEditor

Nájdite si prácu podľa osudového čísla. Na ktorú pozíciu ste podľa numerológie predurčení?

09.08.2023, 14:05
ASTRO

Choďte šťastiu naproti a pracujte tam, kde vás to bude napĺňať, na čo ste podľa numerológie predurčení.

Pondelok ráno je pre vás čierna mora? Asi robíte niečo, čo vás nebaví. Sedíte v kancelárii alebo pri pokladni, ale radšej by ste kŕmili tigre v zoo alebo roznášali drinky na zaoceánskej lodi. Tak prečo s tým niečo neurobíte? Pri hľadaní toho pravého povolania vám pomôže životné, respektíve osudové číslo. Ako si ho vypočítate? Sčítavajte všetky číslice v dátume svojho narodenia tak dlho, kým vám nevyjde jednociferné číslo.

Ako príklad si vezmime dátum narodenia 29. 8. 1973.

29. 8. 1973

2 + 9 +8 + 1 + 9 + 7 + 3 = 39,

3 + 9 = 12 a 1 + 2 = 3

Životné číslo človeka s týmto dátumom narodenia je teda trojka.

AKÉ JE VAŠE ČÍSLO A KTORÉ POVOLANIE SA K NEMU HODÍ?

 

Číslo 1

Jednotka je symbolom vojvodcov a vedúcich. Hneď tak ich niečo nezlomí. Potrebujú rozhodovať. Keď už niekedy musia stráviť prácu v podriadenej roli, vnútia aspoň vedúcim svoje plány. Ste jednotka? Uplatníte sa tam, kde využijete súťaživú a priekopnícku povahu – nebude vám robiť problém predvádzať nové výrobky alebo služby. Jednotky láka profesionálny šport, je im dobre vo filme a v umení všeobecne.

Číslo 2

Dvojka je príjemný človek, s ktorým vždy prehodíte pár slov. Vyniká intuíciou a potrebuje mať kontakt s ľuďmi. Ste dvojka? Nerobte teda strážcu majáka, samota by vás zničila. Uplatníte sa dobre ako sprostredkovateľ, psychológ alebo ekológ, a vždy ste príjemným spoločníkom, ktorý je citlivý k potrebám ostatných. Nech už robíte čokoľvek, ste dobrým sprostredkovateľom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:14