Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk zažije odmietnutie, Raka čaká prekvapenie

12.06.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 12. júna do 18. júna.

Strelec

Povinnosti, povinnosti a znovu ďalšie povinnosti. Tento týždeň ich budete mať naozaj veľa. Dajte si preto pozor na vaše nálady, únavu či hnev, ktorý zbytočne neprenášajte na partnera. Radšej si cez víkend doprajte oddych a načerpajte energiu da ďalších dní, ktoré budú pravdepodobne ešte náročnejšie.

Kozorožec

Tento týždeň si nemôžete dovoliť nezodpovednosť, zábudlivosť ani nesústredenosť. Čakajú vás totiž dôležité rozhodnutia, ktoré si musíte veľmi dobre premyslieť a nič nenechať bez povšimnutia. Čo sa týka vzťahov, prestaňte obviňovať partnera z vecí, ktoré neurobil. Ak ste nezadané, snažte sa vyhýbať zadaným mužom, ktorí by mohli skomplikovať váš život.  

Vodnár

Síce sa vám nebude príliš dariť v práci, no rýchlo na to zabudnete, keď uvidíte, akí šťastní sú pri vás vaši blízky. Tento týždeň sa na vás totiž budú obracať s pomocou a radami. Snažte sa preto venovať pozornosť tomu, čo im odpoviete. Vo vzťahu očakávajte prekvapenie a večer plný vášne. Ak ste nezadané, užívajte si voľnosť, pretože tá je niekedy cennejšia ako milión nápadníkov.

Ryby

Najbližšie dni budete túžiť po dobrodružstve. Načerpajte preto energiu niekedy v prírode, vyberte sa na výlet s priateľmi alebo sa venujte vašim koníčkom. Dôležité však je, aby ste naďalej zostávali pozitívne naladené. Čo sa týka vzťahov, konečne vyriešite spory s partnerom a zažijete víkend plný lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 18:11