Pozrite sa, aké sú sexuálne slabiny jednotlivých znamení zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Prílišná dominancia, rýchlosť či stereotyp: Toto sú sexuálne slabiny jednotlivých znamení zverokruhu

09.06.2023, 08:00
ASTRO

Hviezdy o vás dokážu prezradiť naozaj čokoľvek. Či už sú to charakterové vlastnosti, osobnostné črty alebo zlozvyky. Dokonca sa vďaka nim môžete dozvedieť čo to o sexuálnom živote jednotlivých znamení zverokruhu. Pozrite sa, aké sú vaše alebo partnerove sexuálne slabiny.

Váhy

Pre svojho partner aby ste urobili čokoľvek. Rovnako tak to máte aj po sexuálnej stránke. Jemu dáte všetko, no často zabúdate na seba a svoje potreby. Neoberajte sa o orgazmy a doprajte si aj vy trochu vzrušenia.  

Škorpión

V sexe sa dokážete odviazať, no občas až príliš. Keďže sa veľmi ľahko emocionálne pripojíte na partnera, napokon mu dovolíte robiť veci, ktoré v konečnom dôsledku oľutujete. Skúste sa preto psychicky posilniť.

Strelec

Svojmu partnerovi dokážete dať celú dušu a srdce. Ak vás však nahnevá alebo vám ublíži, okamžite stratíte chuť na sex a nie ste schopní vyvrcholiť. Uvedomte si, že chybovať je ľudské.

Kozorožec

Vašim najzásadnejším problémom je to, že ste veľmi strnulí, a preto sa pri sexe nedokážete uvoľniť. Potrebujete sa upokojiť a začať vnímať svoje telo také, aké je.

Vodnár

Vašou najväčšou sexuálnou slabinou je práca. Tú si nosíte domov a aj do postele, takže vám trvá veľmi dlho, kým sa začnete sústrediť na niečo iné.

Ryby

Vo vzťahu ste citliví, milujúci a emocionálny. V posteli však túžite neustále zažívať niečo nové, čo môže vášmu partnerovi prekážať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 20:35