Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci budú žiarliť, Raka čaká prekvapenie

29.05.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 29. mája do 4. júna.

Strelec

Neviete, ako a kam ďalej? Nebojte sa, tento týždeň na to konečne prídete. Nielenže sa vám otvoria nové cesty, ale začnete viac počúvať svoje vnútro, ktoré vám už dlhšie napovedá, kde hľadať šťastie. Vďaka tomu sa vám bude dariť aj vo vzťahoch. Konečne sa s partnerom posuniete o krok vpred a prehĺbite lásku medzi vami.

Kozorožec

Tento týždeň sa snažte byť veľmi pozorné. Iba tak totiž môžete zachytiť príležitosť, ktorá sa vám už niekoľkokrát naskytla. Aj keď budete úspešnejšie než inokedy, nedávajte partnera na druhé miesto. Takýmto spôsobom si zbytočne privoláte hádky, pri ktorých poviete niečo, čo vás v konečnom dôsledku bude mrzieť. Ak ste nezadané, nebojte sa prijať pozvanie na kávu od niekoho, koho už dlhšie poznáte.

Vodnár

Najbližšie dni by ste sa mali zamerať na svoje pocity. Skúste sa zamyslieť nad tým, kam by ste chceli smerovať, čo vás trápi a čo naopak robí radosť. Ak chcete byť šťastné a spokojné, musíte vyriešiť tieto otázky. Čo sa týka vzťahov, začnite rozmýšľať nad budúcnosťou a nebojte sa urobiť rázne rozhodnutie.

Ryby

Keďže sa pohádate s niekým blízkym, konečne dostanete príležitosť vyrozprávať všetko, čo vás trápi. Nereagujte však príliš prehnane a dávajte si pozor na ostré slová. Zároveň sa snažte držať odstup od ľudí, ktorí vám neprajú v živote šťastie. S partnerom si užite víkend a venujte sa jeden druhému. Ak ste nezadané, uvedomte si, že vzťah nie je to, čo v dané obdobie potrebujete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 03:44