Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Leva čaká dobrodružstvo, Škorpióna riešenie problémov

22.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 22. mája do 28. mája.

Strelec

Tento týždeň očakávajte veľké zmeny vo vašom živote. Keďže sa na vás konečne obrátilo šťastie, nebojte sa urobiť dôležité rozhodnutia a s kľudom zariskujte. Vo vzťahoch to bude naopak o čosi ťažšie. Je dôležité, aby ste si uvedomili, že láske nie je len o pekných veciach, ale aj o nedorozumeniach. Ak ste nezadané a máte v okolí niekoho, kto sa vám páči, nebojte sa ho pozvať na rande.

Kozorožec

Najbližšie dni budete obdarené kreativitou, dokonalou komunikáciou a sebavedomím. Bohužiaľ, aj napriek vašej snahe nebudete v práci odmenené. Skúste sa preto venovať viac sebe a svojim blízkym. Vo vzťahu sa vyvarujte výčitkám a žiarlivostným scénam. Nereagujte prehnane a radšej sa zamerajte na pozitívne veci.

Vodnár

Posledné obdobie vám v hlave behajú otázky, čo je pre vás správne a čo naopak nie. Ak ich však nevypustíte, nikdy neuspejete a naďalej budete čeliť neustálym problémom. Skúste žiť tu a teraz. Nemyslite na budúcnosť a buďte o čosi viac spontánnejšie. Čo sa týka vzťahov, doprajte svojmu partnerovi čas pre seba. Rovnako tak si urobte voľný deň aj vy a robte to, čo vás robí šťastnými.

Ryby

Tento týždeň sa bude niesť v znamení vzťahov. S partnerom sa odrazu nebudete vedieť na ničom dohodnúť. Príčinu však musíte hľadať v svojom správaní. Vy máte totiž za potreby riešiť všetko, čo len môžete a to je problém. Skúste sa preto upokojiť a naučte sa povedať si, že už je toho dosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 20:37