Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci budú snívať o potomkovi, Lev o zmene zamestnania

15.05.2023, 18:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 15. mája do 21. mája.

Strelec

Najbližšie dni by ste si mali uvedomiť, že peniaze a práca nie sú všetko. Už dlhšie zabúdate na samých seba a partnera. Snažte si preto tento týždeň dopriať relax. S kľudom sa vyberte niekam do prírody, kúpeľov alebo na večernú zábavu. Verte, že vám takýto oddych veľmi pomôže. Nielenže urovnáte spory s partnerom, ale nájdete vnútorný pokoj, ktorý vám chýbal. Ak ste nezadané, mali by ste venovať pozornosť niekomu, kto o ňu už dlhšie prosí. 

Kozorožec

Stagnujete, váhate a neustále na niečo čakáte. Ak však pridáte do svojich rozhodnutí vášeň, energiu a silu, môžete sa dostať tam, kam chcete. Čo sa týka vzťahov, snažte sa venovať pozornosť blízkym, s ktorými ste sa už dlho nevideli. Aj vďaka nim budete plné potrebnej energie do ďalších dní. Ak ste nezadané, máte možnosť ísť na rande s niekým, o koho máte už dlhšie záujem. 

Vodnár

Tento týždeň by ste si mali dať pozor najmä na svoje financie a zdravie, ktoré už dlhšie zanedbávajte. Dariť sa vám bude naopak vo vzťahov, kde konečne nájdete porozumenie a lásku. Aj keď pred vami stoja nejaké výzvy, vďaka tolerancii, ochote sa učiť a dôvere ich ľahko zdoláte. 

Ryby

Najbližšie dni sa zamerajte na zmeny vo vašom živote. Vyberte sa s partnerom na nejaké nové miesto, vyskúšajte novú aktivitu alebo si zaobstarajte domáceho miláčika. Zároveň dbajte na väčší oddych a nezabúdajte na psychickú pohodu. Ak ste nezadané, váš status sa môže čoskoro zmeniť, no musíte samy sebe dokázať, že to naozaj chcete. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 23:11