Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran musí vyriešiť staré konflikty, Strelca čakajú úspešné dni

08.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 8. mája do 14. mája.

Strelec

Dariť sa vám bude najmä v profesijnom živote. Môže za to vaša optimistická nálada, správny prístup a úsmev na perách. Inak tomu nebude ani vo vzťahoch, kde dostanete chuť urobiť niečo nové, zábavné a originálne. Práve vďaka tomu sa vám podarí rozhýbať vášeň a zapáliť iskru lásky, ktorá bola dlho stratená.

Kozorožec

Najbližšie dni sa konečne ukáže, aké ste talentované a kreatívne. V práci totiž dostanete možnosť predviesť nápady, vďaka čomu sa stanete sebavedomejšími a pracovitejšími. Vo vzťahoch budete pociťovať o čosi viac lásky než inokedy. Užite si toto obdobie naplno a venujte každú voľnú chvíľu svojmu partnerovi.

Vodnár

Pripravte sa na to, že budete musieť riešiť závažný problém. Nebojte sa však, šťastena je na vašej strane. Čo sa týka vzťahoch, mali by ste sa snažiť posunúť vpred. Už dlho totiž stojíte na jednom mieste a nemyslíte na budúcnosť. Skúste sa preto zamerať na lásku a uvedomte si, čo je pre vás naozaj dôležité. Ak ste nezadané, snažte sa hľadať toho pravého na iných miestach.

Ryby

Čaká vás náročný týždeň najmä v profesijnej oblasti. Naopak vo vzťahoch budete obklopené pohodou a dobrou náladou. Snažte si toto obdobie užiť naplno a uvedomte si, že život je len jeden. Prestaňte preto trápiť nad maličkosťami a buďte o čosi viac spontánnejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 23:57