Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran musí vyriešiť staré konflikty, Strelca čakajú úspešné dni

08.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 8. mája do 14. mája.

Lev

V prvej polovici týždňa sa zamerajte najmä na pracovné tempo. Iba tak totiž môžete ohromiť vašimi nápadmi nadradených a získať tak vytúžený úspech či povýšenie. V druhej polovici týždňa sa pripravte na zmätok a konflikty vo vzťahoch. Za tie však môžete vy samy. Neustále totiž myslíte na minulosť, ktorú už nezmeníte. Ak si uvedomíte túto skutočnosť, môžete konečne pocítiť chuť šťastia a slobody.

Panna

Dajte si pozor na ľudí okolo seba. Vždy povedzte len to, čo treba a neriaďte sa tým, čo si myslia ostatní. Snažte sa tento týždeň venovať sebe a svojim pocitom. Iba vy totiž viete, čo naozaj chcete a čo vás robí šťastnými. Ak si zodpoviete na dôležité životné otázky a zachováte úprimnosť k sebe samým, budete viac vnútorne spokojnejšie.  

Váhy

Nenechajte sa odradiť neúspechmi, pretože práve tie vás v živote môžu posunúť o krok ďalej. Ak sa postavíte prekážkam zoči voči, môžu sa vám naskytnúť príležitosti, ktoré sa neodmietajú. Čo sa týka vzťahov, prestaňte sa hádať s vašim partnerom, inak zničíte všetko, čo ste si vybudovali. Uvedomte si, že vzťah je o kompromisoch, rešpekte a pochopení. Ak ste nezadané, pripravte sa na stretnutie, ktoré zmení váš pohlaď na lásku.  

Škorpión

Možno váš týždeň nezačne najlepšie, no mali by ste urobiť všetko pre to, aby bol napokon úspešný. O pomoc môžete požiadať aj svojich blízkych. Verte, že vás radi vo všetkom podporia. Vo vzťahoch by ste mali konečne začať riešiť problémy, ktoré už dlho podkopávate pod koberec. Teraz je ten správny čas na ich vyriešenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:50