Ohrýzanie nechtov je oproti iným zlozvykom maličkosť.dreamstime
StoryEditor

So zlozvykmi a závislosťami to práve tieto znamenia nemajú vôbec ľahké. Patríte k ním aj vy?

08.05.2023, 14:00
ASTRO

Zlozvyky sú téma o ktorej sa nehovorí vždy ľahko. Majú ich všetci. Nie ste na ne pyšní. Niekedy sa vám darí držať ich pod kontrolou, inokedy je to priam nemožné. V každom prípade popri niektorých zlozvykoch je aj ohrýzanie si nechtov len slabý odvar.

Závislosti

Ľudia narodení v znamení Rýb sú navonok pokojní ľudia, ktorí žijú svoj reálny život paralelne s tým vysnívaným. A práve do ríše fantázií v ktorej sa cítia tak strašne fajn, sa často potrebujú preniesť rôznymi podpornými látkami. Veľmi ľahko prepadnú závislostiam či už na drogách, alkohole alebo iných omamných látkach. V tomto sú im podobní aj Strelci. Tí však prepadajú gamblerstvu či rôznym druhom stávkovania.

Vyvolávajú konflikty

Nuda je niečo, čo je v živote Baranov impulzom k tomu, aby začali konať. No nejde vždy práve o pozitívne činy. Barani sa dokážu vyžívať v rôznych hádkach, konfliktoch a v nikde nevedúcich diskusiách.

Shopoholici

Tento zlozvyk Býkov stojí nemalé peniaze. Ich zlozvykom, alebo závislosťou je totiž nakupovanie. Ideálnym je pre nich nakupovanie cez internet a vôbec nezáleží čo hádžu do nákupného košíka. Podstatné je, že je plný. Ak však majú nejakú „úchylku“ akou sú u žien napríklad kabelky, topánky či šperky, potom je to s nimi ešte horšie.

image

Nakupovanie je jednou z častých závislostí.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:51