Ohrýzanie nechtov je oproti iným zlozvykom maličkosť.dreamstime
StoryEditor

So zlozvykmi a závislosťami to práve tieto znamenia nemajú vôbec ľahké. Patríte k ním aj vy?

08.05.2023, 14:00
ASTRO

Zlozvyky sú téma o ktorej sa nehovorí vždy ľahko. Majú ich všetci. Nie ste na ne pyšní. Niekedy sa vám darí držať ich pod kontrolou, inokedy je to priam nemožné. V každom prípade popri niektorých zlozvykoch je aj ohrýzanie si nechtov len slabý odvar.

V hľadáčiku

Blíženci sú znamením, ktorých najväčším zlozvykom je vyhľadávanie informácii. No nie hocijakých. Kiež by ich zaujímalo svetové dianie či iné prospešné veci ktoré sa dajú na internete dohľadať. Oni však blúdia po sociálnych sieťach s cieľom získať čo najviac informácií o svojich priateľoch, kolegoch, ex partneroch či náhodných ľuďoch, ktorých stretli. Tento zlozvyk a v istom zmysle aj závislosť im zaberá dosť času a zanedbávajú iné podstatné povinnosti.

Ohováranie

Môžete si byť istí, že Panny si vás premerajú od hlavy po päty. Všímajú si vaše gestá, to čo hovoríte a dokonca sú presvedčené o tom, že dokážu čítať medzi riadkami. A s radosťou všetky odpozorované informácie posunú ďalším ľuďom. Samozrejme predostierajú svoju subjektívnu verziu a pohľad a ak sa o vás, alebo komkoľvek inom dozvedia nejakú pikošku, nič ich nezastaví v tom aby ju posunuli s najväčšou radosťou ďalej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 04:09