Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Vodnár túži po slobode, Škorpión si konečne oddýchne

10.04.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 10. apríla do 16. apríla.

Baran

Tento týždeň budete musieť urobiť veľa dôležitých rozhodnutí, kvôli čomu pocítite úzkosť a napätie. Skúste sa však od týchto pocitov odosobniť a verte, že všetko sa hneď zlepší. Čo sa týka vzťahov, buďte otvorené neočakávanému. Šťastie sa obráti najmä na nezadané, ktoré sa však budú musieť rozhodnúť medzi hlavou a srdcom. Pokúste sa dôverovať svojej intuícii a nebráňte sa tomuto novému spojeniu.

Býk

Nedávno ste museli čeliť nepríjemným zdravotným problémom, ktoré vás doslova vyšťavili. Doprajte si preto najbližšie dni oddych a venujte sa viac svojim najbližším. S partnerom sa vyberte na výlet a buďte spontánne. Iba vďaka tomu si môžete okoreniť intímny život a zažiť nečakané dobrodružstvo. Ak ste nezadané, pripravte sa na rande, z ktorého rozhodne neodídete bez partnera.  

Blíženci

Najbližšie dni nebudete vedieť ovládať svoje emócie. Vašu citlivosť však neukazujte druhým, pretože by to mohli využiť proti vám. Dariť sa vám však bude v práci, kde dostanete možnosť dostať sa na lepšiu pozíciu. Čo sa týka vzťahov, kvôli vášmu psychickému rozpoloženiu sa nebudete vedieť na nič sústrediť. Nebojte sa, váš partner vám bude oporou. Vymyslí pre vás aktivity,  pri ktorých zabudnete na trápenie.

Rak

Ak vás v poslednej dobe trápil nejaký problém, tento týždeň máte šancu ho vyriešiť. Keďže mu budete venovať najväčšiu pozornosť, na pracovné povinnosti vám nezostane veľa energie. Nevadí, doženiete ich na ďalší týždeň. Čo sa týka vzťahov, po konverzácii s partnerom zistíte, že potrebuje viac slobody. Skúste naňho preto netlačiť, neduste ho a doprajte mu, čo potrebuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 12:46