Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Panne chýba sebadôvera, Býkovi to škrípe vo vzťahu

03.04.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 3. apríla do 9. apríla.

Strelec

Tento týždeň sa vám bude dariť najmä v práci, kde zvládnete dokončiť aj tie najťažšie úlohy. Pocit nepokoja budete naopak pociťovať vo vzťahoch. Môže za to aj fakt, že už dlhšie túžite po slobode. Síce to znie strašidelne, no prestaňte myslieť na druhých a zamerajte sa na svoje vlastné potreby a túžby. Vy samy uvidíte, že partner pochopí vaše činy alebo vám naopak ukáže, že pre vás nie je ten pravý.

Kozorožec

Konečne nastane vo vašom živote pokoj. V práci dosiahnete priaznivé výsledky, vďaka čomu si budete môcť dopriať vytúžený oddych. Ten by ste mali využiť naplno. Vďaka nemu dostanete totiž príležitosť porozprávať sa s partnerom o vašej budúcnosti, cieľoch a plánoch. Je dôležité, aby ste boli obaja úprimní, pretože iba tak dokážete spolupracovať na dosiahnutí vašich spoločných túžob.

Vodnár

Tento týždeň pocítite finančný tlak. Skúste zostať pokojné a sústreďte sa len na svoj výkon a nie na nepríjemných kolegov v práci. Vo vzťahoch tomu nebude inak. Nepokoj, ktorý cítite, je len reakciou na určité životné udalosti a skúsenosti. Aby ste sa vyhli konfliktom, snažte sa zamyslieť nad svojimi emocionálnymi potrebami. Iba tak totiž môžete naplno milovať a oddať sa svojmu partnerovi.

Ryby

Čaká vás perfektný týždeň plný úspechov a šťastia. Je to skvelý čas na romantiku a intimitu. Snažte sa preto priniesť stabilitu do vášho vzťahu a doprajte si čas pre seba a svojho partnera. Konečne sa môžete cítiť milované, takže nezabudnite o svojich pocitoch povedať aj svojej polovičke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 07:56