Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Panne chýba sebadôvera, Býkovi to škrípe vo vzťahu

03.04.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 3. apríla do 9. apríla.

Lev

Tento týždeň bude príjemný. Keďže sa už dlhodobo vyhýbate všetkým druhom činností a ľuďom, ktorí narúšajú váš pôžitok, môžete si užiť pokojné chvíle. Možno aj z tohto dôvodu začnete premýšľať nad budúcnosťou, a to nielen v práci, ale aj vo vzťahoch. Doprajte si preto voľno a strávte nejaký čas s partnerom. Povedzte mu, po čom túžite a rovnako tak si vypočujte aj jeho sny.

Panna

Chýba vám sebadôvera, a preto sa vám nedarí v práci a dokonca ani vo vzťahu. Skúste sa tento týždeň venovať samy sebe, svojim pocitom, myšlienkam a zmiernite napätie, ktoré ukrývate. Možno napokon zistíte, že mať zdravé sebavedomie je fajn. Začať môžete spontánnym výletom, ktorým prekvapíte partnera. Verte, že si to naplno užijete. Ak ste nezadané, môžete stretnúť niekoho nového.

Váhy

Najbližšie dni by ste mali byť veľmi opatrné vo všetkých aspektoch života. Môžete dostať príležitosť na novú prácu, no premyslite si to poriadne. Predovšetkým nerobte unáhlené rozhodnutia, ktoré by ste mohli napokon ľutovať. Vo vzťahoch budete túžiť po väčšej intimite a spojením so svojim partnerom. Splňte si preto svoje túžby a počas voľného času si doprajte fyzicky kontakt. V tomto období je veľmi dôležité, aby ste myslela na svoje emocionálne potreby.

Škorpión

Čaká vás týždeň komunikácie. Keďže ste už dlhšie nespokojné so situáciou v práci, konečne dostanete možnosť porozprávať sa o tom s kolegami a nadradeným. Nebojte sa im povedať o svojich návrhoch či požiadať o zvýšenie platu. Vo vzťahoch vám nadchádzajúci týždeň prinesie osviežujúcu atmosféru. Zbavte sa preto svojich zábran a podniknite s partnerom nejaké dobrodružstvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:48