Tieto znamenia zverokruhu milujú cestovanie.dreamstime
StoryEditor

S nimi sa oplatí ísť na dovolenku: Tieto znamenia zverokruhu milujú cestovanie

31.03.2023, 17:00
ASTRO

Chodíte na dovolenku raz za rok a stačí vám to alebo si neviete predstaviť ani len mesiac bez nejakého výletu? Ak patríte k tej druhej skupine, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z týchto znamení. Tie chcú za svoj život uvidieť a zažiť všetko, čo si zaumienia bez ohľadu na čas, financie či pracovné povinnosti. Pozrite sa, ktoré znamenia patria k najväčším cestovateľom.

Tieto znamenia zverokruhu sa snažia vidieť a zažiť toľko, koľko len môžu to. Riadia sa totiž pravidlom, že majú len jeden život a preto netreba strácať čas. Vždy majú pre istotu zabalenú tašku, aby sa mohli kedykoľvek vybrať na spontánny výlet. Keďže milujú cestovanie, majú veľmi dobre naštudované o miestach, na ktoré sa vyberú a možno aj z tohto dôvodu sa s nimi oplatí ísť na dovolenku. Nielenže vás vezmú na zaujímavé či neznáme miesta, ale urobia vám aj z nudnej dovolenky zábavnú, dobrodružnú a nezabudnuteľnú. Pozrite sa, ktoré znamenia patria k najväčším cestovateľom.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sa dajú hovoriť na čokoľvek len preto, aby objavili nové miesto, ktoré si môžu dopísať na zoznam ciest, ktoré už precestovali. Pri cestovaní sa snažia zažiť všetko, čo sa dá len preto, aby pocítili adrenalín k krvi. Predovšetkým však obľubujú adrenalínové športy, ako je napríklad skákanie z útesu, paragliding či lezenie po skalách. Ak sa s nimi priatelíte, je viac než možné, že pri nich nikdy nezažijete nudu, pretože dokážu z každého výletu urobiť dobrodružstvo.

Blíženci

Cestovanie milujú aj Blíženci, ktorí sa však na výlet nikdy nevyberajú sami, ale s najlepšími priateľmi či blízkymi. Uprednostňujú miesta, ktoré môžu skúmať, kde sa môžu učiť a absorbovať nové informácie. Namiesto dobrodružných športov vás zavedú do zaujímavých múzeí, k tradičným historickým pamiatkam či chutným jedlám. Keďže majú vždy všetko vopred naplánované, nikdy ich nič nezaskočí a preto sa nemusíte báť, že sa pri nich stratíte.  

Strelec

K veľkým cestovateľom patria aj Strelci, ktorý milujú cestovať do vzdialených destinácii. V živote túžia vidieť všetko a preto ich len málokedy nájdete sedieť doma na gauči. Pri cestovaní sa snažia preskúmať každý kút, horu, reštauráciu či múzeum, no neboja sa o danej kultúre porozprávať ani s cudzincami. Bohužiaľ, síce sú spoločenskí, no nečudujte sa, ak vás na nejaký výlet nezavolajú. Najradšej totiž cestujú osamote.

Vodnár

Vodnári nemôžu zostať na jednom mieste príliš dlho. Možno aj z tohto dôvodu často cestujú, aby unikli realite. Uprednostňujú cestovanie osamote a nikdy si vopred nič neplánujú. Jednoducho, idú s prúdom a sú extrémne spontánni. Patria k tým ľuďom, ktorí sa v jeden deň rozhodnú, že idú na výlet a na druhý ich už doma nevidieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:48