Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Panne chýba sebadôvera, Býkovi to škrípe vo vzťahu

03.04.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 3. apríla do 9. apríla.

Baran

Tento týždeň bude lepší ako ten predchádzajúci, vďaka čomu pocítite spokojnosť. Užívajte si preto každý okamih a uvidíte, že sa zlepší nálada aj v práci. Čo sa týka vzťahov, konečne dostanete priestor na zhodnotenie súčasnej romantickej situácie. Musíte si hlavne uvedomiť, že vo vzťahu musíte robiť kompromisy. Na nezadané čaká naopak vzrušujúca príležitosť, pri ktorej môžete stretnúť niekoho, kto vám okamžite padne do oka. Buďte otvorené tomuto spojeniu.

Býk

Najbližšie dni sa vám bude dariť najmä v práci, kde dosiahnete skvelé výsledky. Je dosť možné, že vám nadriadený ponúkne lepšie miesto alebo vás odmení za doterajšiu snahu. Pozor by ste si však mali dať na spôsob vašej komunikácie s partnerom, ktorý sa ľahko môže zmeniť na hádku. Už dlhšie totiž pociťujete stereotyp a nudu. Skúste svojej polovičke venovať viac času a uvidíte, že koncom týždňa po zmysluplnom rozhovore sa váš vzťah opäť posilní.

Blíženci

Posledné dni pociťujete únavu. Musíte si však uvedomiť, že bez tvrdej práce, nedosiahnete to, čo by ste chceli. Snažte sa preto načerpať silu a prejavte väčší záujem o súčasnú prácu. Verte či nie, budete úspešné. Na druhej strane budete musieť skĺbiť nové pracovné tempo s milostným životom. Nebojte sa, váš partner vás podporí a pochopí. Doprajte si preto cez víkend spoločne strávený čas, pri ktorom konečne začnete plánovať budúcnosť.

Rak

Čaká vás týždeň nabitý pozitívnou energiou. Keďže si pracovné povinnosti stihnete dokončiť skôr, môžete sa vybrať na predĺžený víkend niekam na hory či do kúpeľov. Nezabudnite si však predtým s partnerom vykomunikovať doterajšie nedorozumenia, ktoré ste nemohli riešiť kvôli citlivej a zraniteľnej povahe. Nájdite si na seba čas a podniknite nejaké kroky, ktoré vám pomôžu posilniť puto medzi vami. Iba tak si môžete užiť pokojný víkend.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:34