Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na TENTO týždeň: Lev sa oslobodí od toxických ľudí, Rak bude mať finančné problémy

20.03.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. marca do 26. marca.

Baran

Čaká vás jeden z tých horších týždňov. Veci sa vám totiž nedávno vymkli spod kontroly a cítite kvôli tomu nepokoj. V práci sa nahrnú povinnosti a vy tento nátlak budete musieť jednoducho pretrpieť. Keďže sa nachádzate v zlej finančnej situácii, vaše úspory sa vám konečne môžu zísť. Vo vzťahoch hviezdy nepredpovedajú žiadne konflikty, no stále buďte opatrné. Snažte sa tráviť čas s partnerom, aby ste zvýšili vzájomné porozumenie.

Býk

Čo sa týka kariéry, pripravte sa na úspešný týždeň. Dostanete totiž možnosť ukázať, čo vo vás je, vďaka čomu vás čaká zvýšenie platu alebo vyššia pozícia. Ťažké dni však zažijete vo vzťahoch, kde budete musieť čeliť rôznym výzvam a nepríjemnostiam. S partnerom budete riešiť najmä problémy s dôverou. Dajte si preto pozor na nedorozumenia a nepokazte si atmosféru románikom, ktorý nemá budúcnosť.

Blíženci

Najbližšie dni sa budú niesť v znamení lásky a pohody. S partnerom si konečne užijete čas osamote a strávite romantické chvíle plné vzrušenia či vášne. Ani v práci tomu nebude inak. Za vašu doterajšiu snahu a usilovnosť budete odmenené, no môžete dostať aj zaujímavú ponuku, ktorá sa neodmieta. Cez víkend to nezabudnite osláviť a doprajte si s rodinou výlet, turistiku či kratšiu dovolenku.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 17:33