Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na TENTO týždeň: Lev sa oslobodí od toxických ľudí, Rak bude mať finančné problémy

20.03.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. marca do 26. marca.

Rak

Tento týždeň budete musieť riešiť množstvo finančných problémov. Dajte si pozor na svoje zdravie, pretože sa u vás môžu objaviť príznaky depresie a pocity osamelosti. Jedinou útechou vám v tejto ťažkej situácii bude partner, ktorý vám poskytne porozumenie a oporu. Ak však budete trpezlivé a zachováte pokoj, podobné problémy vás ďalší týždeň obídu.

Lev

Keďže sa oslobodíte od toxických ľudí, názorov, presvedčení a konečne začnete robiť to, čo si myslíte, že je správne pre vás, začne sa vám dariť v profesijnej oblasti. Očakávať môžete zvýšenie platu alebo povýšenie. Vo vzťahoch vás naopak čakajú menšie problémy, ktoré môžete vyriešiť dostatočnou komunikáciou. Nezabudnite sa starať o svoje zdravie, ktoré už dlho túži po oddychu.

Panna

Najbližšie dni budete pociťovať pokoj a harmóniu. Máte možnosť dosiahnuť všetko, čo ste chceli a preto sa nebojte zariskovať v ktorejkoľvek oblasti života. Prestaňte aspoň na chvíľu šetriť a užite si zarobené peniaze, za ktoré si doprajte zábavu, výlet s rodinou či darček pre seba. S partnerom sa vám podarí stráviť čarovný čas, vďaka čomu prebudíte stratenú iskru.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:06