Týmto znameniam radšej nedôverujte a pri týchto si naopak nemusíte dávať pozor.dreamstime
StoryEditor

Viete, komu veriť? Pozrite sa, ktoré znamenia sú pravdovravné a ktoré klamú najviac

17.02.2023, 07:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorí sa klamstvám vyhýbajú, pretože vedia, že aj malá lož dokáže zraniť. Na druhej strane medzi nami chodia osoby, ktoré sa radšej uchýlia ku klamstvu než by mali povedať pravdu. Viete, komu môžete veriť a komu naopak nie? Prezradíme vám, na ktoré znamenia sa dá spoľahnúť a na ktoré si naopak treba dať pozor.

Najväčší klamári horoskopu sa narodili v týchto znameniach

Blíženci

Dvojtvárni Blíženci sú veľmi zvedaví, plní nápadov a neposední, no ich flexibilita ich často núti meniť nielen priority, ale aj pravidlá hry. Možno aj z tohto dôvodu zvyknú zabúdať na sľuby a záväzky, ktoré dokážu napokon aj poprieť. Nikdy sa preto na nich nespoliehajte a takisto berte s rezervou aj prifarbené zážitky, ktoré s obľubou prezentujú v kruhu svojich priateľov.

Býk

Býci síce vyzerajú seriózne, no dokážu klamať tak, až sa hory zelenajú. K ich najväčším problémom patrí pretvárka, intrigy a faloš v rôznom rozsahu. Niekedy ju používajú preto, aby sa zapáčili, inokedy chcú vyslovene ublížiť a pomstiť sa. Keďže v živote potrebujú komfort a istú zábezpeku, často sa uchyľujú aj k manipulácii druhých. Nenechajte sa preto zmiasť ich srdečným správaním.

Váhy

Možno si poviete, že ľudia narodení v znamení Váhy, ktorí milujú spravodlivosť a harmóniu nemôžu patriť medzi klamárov, no opak je pravdou. V klamaní priam vynikajú. Nemajú problém so zavádzaním a neúprimnosťou. A to najmä v prípadoch, kedy by mala byť ohrozená ich prestíž. V takýchto prípadoch si k úspechu radi dopomôžu lžou. Najhoršie na tom je, že ich klamstvá odhalí len málokto.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:31