Každý robíme vo vzťahu chyby, len si ich treba uvedomovať a napraviť.
StoryEditor

Najväčšie chyby, ktoré robíte vo vzťahu podľa znamenia zverokruhu

15.02.2023, 12:37
ASTRO

Buďme k sebe úprimní. Nikto z nás nie je dokonalý, ale určite si radi myslíme, že sme. Že Panna... Všetci robíme chyby vo vzťahoch a niekedy nás tieto chyby dokonca učia cenné životné lekcie. Niekedy sa však dostaneme do toxických vzťahových vzorcov, ktoré si ani nevšimneme. Jediný spôsob, ako sa dostať z týchto trápení, je čeliť pravde, aby ste ich raz a navždy hodili za hlavu. Tu sú najväčšie vzťahové chyby, ktoré jednotlivé znamenia robia. Pripravte sa na kontrolu reality.

VÁHY: MÔŽETE BYŤ TROCHU PASÍVNE-AGRESÍVNE

Máte najkrajší falošný úsmev vo zverokruhu, Váhy. Nie je to preto, že by ste neboli autentickí, ale preto, že by ste radšej nerozkývali loď, aj keď s niečím nesúhlasíte. To je skvelé kým váš prah nebol ďaleko, ďaleko, ďaleko prekročený. Poznáte ten moment, keď vám falošný úsmev začne cukať a potom vám začne cukať oko a ste pripravení prejsť z anjela na démona za 2,5 sekundy? Áno, ten. Zrazu sa snažíte pôsobiť milo, no v skutočnosti na každom kroku hádžete pasívne-agresívne dýky. A kým vaše vypískanie skutočne nezmení čokoľvek, čo vám lezie na nervy (alebo sa priamo nevyjadríte), budete sa neustále hnevať na každú maličkosť, ktorá vás rozčuľuje. Tak rozbi tú klietku a komunikuj!

ŠKORPIÓN: TVORBA DRÁMY AKO TÍMOVÁ PRÁCA

Všetko alebo nič, hore alebo dole, mier alebo vojna. Si stvorenie extrémov, Škorpión. Aj keď môžete túto intenzitu nasmerovať k svojim cieľom, je tu veľká šanca, že keď nie ste spokojní s čímkoľvek, budete sa oháňať nespravodlivosťou okolo vás. Vaša zlá nálada skončí spálením všetkého do tla. Ak váš blízky vysloví názor, s ktorým sa nestotožníte vaše srdce sa rýchlo zmení na kameň. Táto ohnivá búrka vás privedie k zhadzovaniu bômb, ako keby ste neboli vo vzťahu, dokonca nie ste ani tím a v skutočnosti je to váš nepriateľ. Táto mentalita od 0 do 100 je len obranný mechanizmus. Na 99 % to nie je potrebné. Zhlboka sa nadýchnite a nasmerujte ten blesk na niečo konštruktívne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 05:43