Každý robíme vo vzťahu chyby, len si ich treba uvedomovať a napraviť.
StoryEditor

Najväčšie chyby, ktoré robíte vo vzťahu podľa znamenia zverokruhu

15.02.2023, 12:37
ASTRO

Buďme k sebe úprimní. Nikto z nás nie je dokonalý, ale určite si radi myslíme, že sme. Že Panna... Všetci robíme chyby vo vzťahoch a niekedy nás tieto chyby dokonca učia cenné životné lekcie. Niekedy sa však dostaneme do toxických vzťahových vzorcov, ktoré si ani nevšimneme. Jediný spôsob, ako sa dostať z týchto trápení, je čeliť pravde, aby ste ich raz a navždy hodili za hlavu. Tu sú najväčšie vzťahové chyby, ktoré jednotlivé znamenia robia. Pripravte sa na kontrolu reality.

BARAN: BERIETE SVOJHO PARTNERA AKO SAMOZREJMOSŤ

Si silák, Baran, a nemáš problém prosperovať nezávisle. Ale táto zbesilá autonómia môže byť niekedy paradoxne vašou Achillovou pätou. Darí sa vám ako vodcovi, čo je skvelé. Ale niekedy vo vašich vzťahoch skončíte tak, že sa k svojmu vypískaniu správate po svojom a hľadáte hneď náhradíka. Pamätajte, že zdravé spojenie nie je o tom, že jedna osoba dominuje konverzácii a neočakávajte, že váš partner bude vždy vašim najväčším fanúšikom. Správanie sa k svojmu partnerovi ako k "haló Siri", ktorý je vždy pripravený uspokojiť každú vašu potrebu nie je cesta. Neberte partnera/partnerku ako samozrejmosť. Urobte, čo je vo vašich silách, aby ste ich milovali tak, ako po tom túžia.

BÝK: ODSÚVA PROBLÉMY

Každý počul o tom, že Býci sú tvrdohlaví. Ľudia si však nie vždy uvedomujú, že ich odpor k zmenám sa vzťahuje aj na ich emócie. Býci sú stáli. Túžia po pokoji a harmónii. Dráma ho len stresuje. Ale keď nestojí zoči-voči svojim autentickým myšlienkam a pocitom, môže skončiť jeho partner zaslepený. Baran môže vybuchnú a dostanete záchvat hnevu, keď je toho veľa. Aj keď si spočiatku myslí, že sa iba uzemňuje a sústreďuje, keď ignoruje problémy vo vzťahoch, nie je to tak – v skutočnosti sa len vyhýba ťažkej, ale nevyhnutnej konverzácii. Udržiavanie všetkého vo vnútri spôsobí, že na svojho partnera zanevrie a vzťah skončí. Tak sa Barani otvorte. Dokážete to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:20