Každý robíme vo vzťahu chyby, len si ich treba uvedomovať a napraviť.
StoryEditor

Najväčšie chyby, ktoré robíte vo vzťahu podľa znamenia zverokruhu

15.02.2023, 12:37
ASTRO

Buďme k sebe úprimní. Nikto z nás nie je dokonalý, ale určite si radi myslíme, že sme. Že Panna... Všetci robíme chyby vo vzťahoch a niekedy nás tieto chyby dokonca učia cenné životné lekcie. Niekedy sa však dostaneme do toxických vzťahových vzorcov, ktoré si ani nevšimneme. Jediný spôsob, ako sa dostať z týchto trápení, je čeliť pravde, aby ste ich raz a navždy hodili za hlavu. Tu sú najväčšie vzťahové chyby, ktoré jednotlivé znamenia robia. Pripravte sa na kontrolu reality.

LEO: RIEŠITE SVOJE POCITY NA PARTNEROVI

Lev musíš milovať. Keď je život dobrý, si skvelý. Keď je život v poriadku, držíš hlavu hore, pretože sa ti nepáči, že ťa niekto vidí dole. Ale keď je život... ťažký, si chaotický. A skončíte tak, že všetky svoje ohnivé pocity vypálite na partnera. Je zrejmé, že to, čo cítite, si nikdy nemôžete plne udržať vo vnútri, pretože ste sa narodili pre javisko! Majú prah toho, čo môžu a nemôžu prijať – aj keď vás milujú až "na Mesiac a späť". Majú tiež kopec iných problémov, povinností a emócií, s ktorými žonglujú 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Prestaňte sa k svojej láske správať ako k emocionálnemu smetisku. Čo tak naučiť sa vymieňať emócie a pomáhať si?

PANNA: SNAHA ZMENIŤ ĽUDÍ

Si fixátor-vrchná časť zverokruhu. A samozrejme nie ste ten, kto potrebuje všetku pomoc a pozornosť. Vaše motto je "Dokážem ich opraviť!" Keď s niekým začnete chodiť, páči sa vám, kto je. Po čase si začnete všímať malé vzorce, zvyky, výstrednosti, frázy, správanie, ktoré vás pri nedostatku lepších slov obťažujú. Keď dávate radu, čiže konštruktívnu kritiku, prichádza skutočne z lásky. Chcete len zlepšiť život svojho partnera! Ale úprimne, niekedy chcú umývačku len naložiť po svojom. Čo tak prijať druhých akí sú, nechať ich rásť za pochodu a nepredstavovať si, kým môžu byť?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 00:26