Ak vás niečo trápi, požiadajte o pomoc archanjelov.dreamstime
StoryEditor

Problémy v práci či vo vzťahu? Ak sa to na vás sype zo všetkých strán, požiadajte o pomoc vyššie sily. Potrebujete vedieť len deň vášho narodenia

18.02.2023, 15:00
ASTRO

Ak práve neprežívate ideálne životné obdobie a máte pocit, že sa to na vás sype zo všetkým strán, skúste o pomoc požiadať svojho anjela strážneho. Že na takéto ezoterické veci neveríte? Ani nemusíte, no za vyskúšanie nič nedáte. A možno aj viera v lepšie začiatky a pozitívne myslenie vás opäť vráti na tú správnu cestu.

Archanejl Kassiel

Kassiel je archanjelom, ktorého môžete o pomoc požiadať v sobotu. Je všade tam, kde ľudia bojujú s problémami, alebo životnými skúškami. Archanjel Kassiel sa stará o nehnuteľnosti, pôdu, pozemky. Túžite vo svojom živote po stabilite a istotách? Obráťte sa práve na neho. Ak si už sami neviete poradiť s údelom, ktorý vás v živote stretol, zavolajte Kassiela na pomoc. Pomôže vám s bremenom, ktoré si na pleciach nesiete.

Archanjel Michael

Nedeľa patrí archanjelovi Michaelovi, vodcovi všetkých archanjelov. Je to bojovník, ktorému nechýba sila ani motivácia. A k tomu bude inšpirovať aj vás. Pomôže vám zbaviť sa negatívnych emócií, negatívnych energií a tiež strachov, ktoré vám nedovolia slobodne žiť. Máte strach zo zmeny? S Michaelom a jeho pomocou sa viac nebudete báť vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Ak budete žiadať o jeho pomoc, bude nad vami držať ochrannú ruku ak podnikáte, alebo investujete. Neváhajte a obráťte sa s prosbou o pomoc tak na neho ako aj ostatných archanjelov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 00:28