Pozrite sa, či sa aj vy nenachádzate v jednom z týchto problémových manželstiev.dreamstime
StoryEditor

Typy problémového manželstva podľa horoskopu: Nefunguje vám to? Môže za to dátum narodenia

14.01.2023, 17:00
ASTRO

Manželstvo sa začína nadšením a veľkou láskou, no keď sa stane nestabilným či problémovým, odrazu sa všetko zmení. V živote existuje množstvo okolností, ktoré môžu spôsobiť rozpad vzťahu a dokonca sa za ním môže skrývať aj dátum narodenia. Pozrite sa, ktoré typy partnerstiev sú konfliktné a ako ich zvládnuť.

Manželstvo prekliate závislosťami

Zaľúbili ste sa do muža, ktorý je dokonalý, no až v manželstve ste prišli na to, že ste po celý čas prehliadali jeho negatívne rysy? Samozrejme, pri niektorých sa dajú prižmúriť oči, ale ak trpí váš vzťah kvôli závislosti, rozhodne zbystrite. Či už je to alkohol, drogy alebo hracie automaty, každá z týchto závislostí je pre budúcnosť partnerstva nebezpečná. Zo zverokruhu zvykne závislostiam podliehať najmä Rak a Ryby, no pre svoju zvedavosť sa s ňou môžu stretnúť aj Blíženci, Vodnári či Škorpióni. Ak zažívate tento typ problémového manželstva, skúste dať partnerovi ešte jednu šancu, zoberte ho na terapiu a snažte sa spoločne prísť na pôvod jeho závislosti.

image

Keď partner začne byť závislý na alkohole či drogách, manželstvo sa pomaly začne ničiť.

dreamstime

Paranoidné manželstvo

Akékoľvek duševné ochorenie dokáže vo veľkom zaťažiť vzťah. Je totiž ťažké žiť s niekým, kto neustále prepadá svojim strachom, je extrémne podozrievavý, vzťahovačný a predovšetkým paranoidný. Ak je váš partner vždy presvedčený o vlastnej pravde, rád manipuluje, nie je schopný komunikovať, odpustiť či udobriť sa po hádke, mali by ste vedieť, že pokiaľ tieto problémy nezačnete riešiť, vaše manželstvo je odsúdené na zánik. K paranoidnému správaniu majú najbližšie znamenia ako Škorpión a Býk, ale aj Lev, Strelec či Baran.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:06