Zistite, čo vás podľa astrológie čaká tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čaká dôležité rozhodnutie, Panny budú plné energie: Prečítajte si váš osobný týždenný horoskop

09.01.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 9. januára do 15. januára.

Váhy

Zamerali ste sa viac na prácu? Možno vám to dodáva sebadôveru a ste na dobrej ceste k úspechu, nemali by vaše pracovné úsilie narušiť partnerské vzťahy. Totiž, hviezdy sú vám tento týždeň naklonené najmä v láske, a preto sa snažte stráviť nejaký čas aj so svojou polovičkou. Ak už dlhšie uvažujete o sťahovaní, spravte to. Rozhodne vám to pomôže a posilní vaše puto.  

Škorpión

V pracovnej, obchodnej a finančnej oblasti sa vám bude naozaj dariť. To sa však nedá povedať o medziľudských a partnerských vzťahoch. Namiesto pracovných povinností sa tento týždeň zamerajte na lásku. Strávte nejaký čas v spoločnosti partnera. Postite si film, nalejte si vínu a vytvorte takú atmosféru, pri ktorej polovička zabudne  na vaše minulé prehrešky.

Strelec

Nedokážete sa sústrediť na prácu, čoho dôvodom je vaše psychické rozpoloženie. Totiž, máte okolo seba veľké množstvo zlomyseľných kolegov a intrigánskych priateľov. Najlepšie preto bude, ak odídete na chvíľu do ústrania alebo sa budete venovať tým, ktorí si to skutočne zaslúžia.

image

Doprajte si tento týždeň relax a oddýchnite si od negativity svojho okolia.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 03:21