Zistite, čo vás podľa astrológie čaká tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čaká dôležité rozhodnutie, Panny budú plné energie: Prečítajte si váš osobný týždenný horoskop

09.01.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 9. januára do 15. januára.

Rak

Najbližšie dni na vás doľahne stereotyp. Cítite totiž, že vám niečo chýba, no neviete čo. Rozhovor s partnerom vám však nepomôže. Len vy samy totiž musíte prísť na to, čo postrádate. Na druhej strane budete cítiť napätie aj v práci. Namýšľate si, že by vaše miesto mohol nahradiť kolega. Snažte sa však neupriamovať pozornosť týmto smerom a radšej sa venujte tomu, čo je naozaj dôležité.

Lev

V práci ste dostali veľmi ťažkú úlohu, ktorá vás vyčerpáva a partner vám vyčíta udalosti, ktoré spôsobil niekto z jeho okolia a nie vy. Keďže potrebujete psychický aj fyzický oddych, doprajte si tento týždeň čas pre seba. Nemusí to byť len formou dovolenky. Dokonale uvoľniť vás môže aj teplá vaňa, prechádzka v prírode či stretnutie s vernou priateľkou.  

Panna

Tento týždeň budete konečne plné elánu a energie. Práve vďaka tomu máte nádej, že sa vyrieši dávny rodinný konflikt, ktorý vás už dlhšie trápi. Nebojte sa, všetko sa vyrieši podľa vašich predstáv. Dariť sa vám bude aj v práci, a preto sa nebojte doplniť vedomosti, viac študujte alebo absolvujte zaujímavý kurz, ktorý vám posilní sebavedomie a stúpnete aj v očiach nadriadených či kolegov.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:27