Zistite, čo vás podľa astrológie čaká tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čaká dôležité rozhodnutie, Panny budú plné energie: Prečítajte si váš osobný týždenný horoskop

09.01.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 9. januára do 15. januára.

Baran

Tento týždeň by ste sa mali odhodlať a splniť si všetko, po čom túžite. Nemyslite však na to, čo povedia ostatní a nehľadajte výhovorky. Jednoducho, počúvajte svoj vnútorný hlas a žite tak, ako chcete. Čo sa týka vzťahov, tieto dni prídete na to, že priateľstvo je rovnako dôležité ako láska. Práve z tohto dôvodu by ste sa mali stretnúť so svojimi najbližšími a načerpať energiu na ďalšie týždne.

Býk

Síce vám dochádzajú fyzické aj psychické sily, musíte sa pripraviť na pracovne nabitý týždeň. Bude sa to na vás valiť zo všetkých strán, a preto sa nebojte požiadať o pomoc. Vo vzťahoch si dávajte pozor na nervozitu, nedostatok energie a výbušnosť. Keďže ani partner na tom nie je najlepšie, očakávajte hádky a dusnú atmosféru. Aby ste sa trochu ukľudnili a načerpali silu, doprajte si cez víkend relax či príjemnú prechádzku po okolí.

Blíženci

Tieto dni si konečne užijete pokoj, no nebude vás tešiť dlho. Uprostred týždňa vás totiž v práci postavia pred dôležité rozhodnutie, ktoré môže mnohé zmeniť. Aby nenastali nezrovnalosti či hádky, poraďte sa o zmenách vo vašej finančnej situácii s partnerom. Verte či nie,  za vašu úprimnosť bude vďačný a odmení vás.

image

Blížencov čaká dôležité rozhodnutie týkajúce sa finančnej situácie.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:15